מתכון לקדרת אוסובוקו וירקות שורש ביין אדום

בשר רך רך ומתפרק מהעצם עם ירקות שורש נימוחים ורוטב שמתחנן לחלה: כל הטוב הזה יכול להיות על שולחן השבת שלכם כי לאוראל בראל בשיתוף וול דאן יש מתכון מושלם לקדרת אוסובוקו וירקות שורש ביין אדום. תבשיל ארוך ומהביל של בקר ושורשים ברוטב ארומטי (מתכונים לשבת, אוכל)

נתח אוסובוקו בשרו רך יחסית מבין הנתחים לבישול ארוך ורקמות החיבור שבו מוסיפות לו עסיסיות וטעם בבישול - אך חשוב שיהיה מעגלים מובחרים ושיקוצב נכון כמו שרק וול דאן יודעים לעשות. (צילום: אוראל בראל)
נתח אוסובוקו בשרו רך יחסית מבין הנתחים לבישול ארוך ורקמות החיבור שבו מוסיפות לו עסיסיות וטעם בבישול - אך חשוב שיהיה מעגלים מובחרים ושיקוצב נכון כמו שרק וול דאן יודעים לעשות. (צילום: אוראל בראל)
תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
גי | 28/01/202214
דייי אני לא יכולה

אני כל פעם רואה את האוכל שהוא מכין

וברלי להכין

וגם אין לי כח וגם זה יקר!!!!

ואני מתגרהה
▾ דווח על תגובה זו  0 
אוראל בראל | 30/01/2022 
שווה לנסות תמיד יש פעם ראשונה , ודרך אגב אוסובוקו נחשב לנתח לא יקר במיוחד
▾ דווח על תגובה זו  0 
 | 14/01/202213
שרושמים ירקות שורש לא מוסיפים תפוחי אדמה יש ציר מוכן אז למה מרק עוף
▾ דווח על תגובה זו  0 
אברהם הכהן | 14/01/202212
נראה מעולה - לא בישלתי תקופה ארוכה אבל הולך לקנות את כל המצרכים, ומכין לכבוד שבת.

תודה רבה

תודה רבב גם על הסרטון, מפשט את ההבנה בסדק הפעולות.
▾ דווח על תגובה זו  0 
מושיקו | 13/01/202211
נראה טעים!!
▾ דווח על תגובה זו  0 
 | 13/01/202210
איפה הסרטון של תבשיל האוסובוקו כפי שהובטח לא ניתן לראות
▾ דווח על תגובה זו  0 
 | 13/01/20229
אמאלהה נראה אשששש

תודהה
▾ דווח על תגובה זו  0 
יעל | 12/01/20228
וווווואו נראה מטורף 🤩אכין לכבוד שבת
▾ דווח על תגובה זו  0 
אוראל בראל | 13/01/2022 
תודה רבה
▾ דווח על תגובה זו  0 
חלינ | 12/01/20227
ימאי את תותח🤤
▾ דווח על תגובה זו  0 
מושון  | 12/01/20226
הקדרה שמעוררת את בלוטות הטעם והריח.נראה תבשיל מיוחד במינו, שפתח לי את התיאבון. תודה על מתכונים מיוחדים ונדירים כאלה. מחכה לעוד מעשה קדירה כמו זה.

לעניות דעתי מומלץ לבשל בקדירת חרס, שנותנת ערך מוסף לטעם.
▾ דווח על תגובה זו  0 
אוראל בראל | 13/01/2022 
תודה רבה ,צודק לגמרי
▾ דווח על תגובה זו  0 
ברכה והצלחה | 12/01/20225
שלחתי לכול העולם את הקישור שלך.בהצלחה
▾ דווח על תגובה זו  0 
אוראל בראל | 13/01/2022 
תודה רבה .. משמח מאוד
▾ דווח על תגובה זו  0 
ירדן | 12/01/20224
וואוווווווווווווו מעולה הולכת לנסות מחר
▾ דווח על תגובה זו  0 
שמחה | 12/01/20223
אליפות
▾ דווח על תגובה זו  0 
אריאלה | 12/01/20222
ווואווו נראה אש
▾ דווח על תגובה זו  0 
מושלם מושלם | 12/01/20221
מתכון ממש מומלץ . טעם גן עדן
▾ דווח על תגובה זו  0 
אוראל בראל | 13/01/2022 
תודה🙏🏻
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"