מתכון לעוף ביין לבן: מנות בשריות יכולות להיות מגוונות מאוד, ומעניינות אך הכי כיף כשזה ממש לא מטריח והתוצאה מעולה. הנה לפניכם מתכון לעוף ביין באמת מיוחד וטוב (מתכונים לשבת)
מיכאל | 17/06/2016
20
עם היין תודה רבה
▾ דווח על תגובה זו0
לירון | 29/11/2011
19
▾ דווח על תגובה זו0
שבי | 29/11/2011
18
▾ דווח על תגובה זו0
מיקה | 28/11/2011
17
▾ דווח על תגובה זו0
שי | 27/11/2011
16
לא נראה לי שבשיטת הבישול הנ"ל העוף יושפע מטיפות הדבש ושאר המרכיבים. עדיף להכין מרינדה ולהשרות בה את הכרעיים למשך לילה או אפילו למשך יממה, ואח"כ ניתן לאפות אותן בתנור.
▾ דווח על תגובה זו0
לאה | 27/11/2011
15
▾ דווח על תגובה זו0
ליטל | 27/11/2011
14
▾ דווח על תגובה זו0
מיכל | 27/11/2011
13
▾ דווח על תגובה זו0
נועה | 27/11/2011
12
▾ דווח על תגובה זו0
אפרת | 27/11/2011
11
▾ דווח על תגובה זו0
נוי | 27/11/2011
10
▾ דווח על תגובה זו0
לירי | 27/11/2011
9
▾ דווח על תגובה זו0
שי | 27/11/2011
8
▾ דווח על תגובה זו0
מימי | 27/11/2011
7
▾ דווח על תגובה זו0
ליאורה | 27/11/2011
6
זה נראה מתכון של אשכנזים שלא יודעים לבשל!!!
▾ דווח על תגובה זו0
יהודי פשוט | 25/11/2011
5
ויוצא הרבה יותר טוב והרבה יותר זול!
▾ דווח על תגובה זו0
הטבח | 25/11/2011
4
▾ דווח על תגובה זו0
השפית | 25/11/2011
טיגון הוא דרך זולה ולא בריאה, לאוכל באמת טעים. אבל מה עוד???
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו+1
עקיבא | 25/11/2011
3
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו0
מנשה | 25/11/2011
2
נשפך לי ריר כבר
▾ דווח על תגובה זו+1
יענקי | 25/11/2011
1
איזה תמונה מהממת ומגרה , אין על עוף בחיים.
▾ דווח על תגובה זו0
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"