מתכון לעוף ביין לבן

מתכון לעוף ביין לבן: מנות בשריות יכולות להיות מגוונות מאוד, ומעניינות אך הכי כיף כשזה ממש לא מטריח והתוצאה מעולה. הנה לפניכם מתכון לעוף ביין באמת מיוחד וטוב (מתכונים לשבת)

תגובות
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
מיכאל | 17/06/201620
עם היין תודה רבה
▾ דווח על תגובה זו  0 
לירון | 29/11/201119
▾ דווח על תגובה זו  0 
שבי | 29/11/201118
▾ דווח על תגובה זו  0 
מיקה | 28/11/201117
▾ דווח על תגובה זו  0 
שי | 27/11/201116
לא נראה לי שבשיטת הבישול הנ"ל העוף יושפע מטיפות הדבש ושאר המרכיבים. עדיף להכין מרינדה ולהשרות בה את הכרעיים למשך לילה או אפילו למשך יממה, ואח"כ ניתן לאפות אותן בתנור.
▾ דווח על תגובה זו  0 
לאה | 27/11/201115
▾ דווח על תגובה זו  0 
ליטל | 27/11/201114
▾ דווח על תגובה זו  0 
מיכל | 27/11/201113
▾ דווח על תגובה זו  0 
נועה | 27/11/201112
▾ דווח על תגובה זו  0 
אפרת | 27/11/201111
▾ דווח על תגובה זו  0 
נוי | 27/11/201110
▾ דווח על תגובה זו  0 
לירי | 27/11/20119
▾ דווח על תגובה זו  0 
שי | 27/11/20118
▾ דווח על תגובה זו  0 
מימי | 27/11/20117
▾ דווח על תגובה זו  0 
ליאורה | 27/11/20116
זה נראה מתכון של אשכנזים שלא יודעים לבשל!!!
▾ דווח על תגובה זו  0 
יהודי פשוט | 25/11/20115
ויוצא הרבה יותר טוב והרבה יותר זול!
▾ דווח על תגובה זו  0 
הטבח | 25/11/20114
▾ דווח על תגובה זו  0 
השפית | 25/11/2011 
טיגון הוא דרך זולה ולא בריאה, לאוכל באמת טעים. אבל מה עוד???

(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  +1 
עקיבא | 25/11/20113
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
▾ דווח על תגובה זו  0 
מנשה | 25/11/20112
נשפך לי ריר כבר
▾ דווח על תגובה זו  +1 
יענקי | 25/11/20111
איזה תמונה מהממת ומגרה , אין על עוף בחיים.
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"