אוכל איטלקי 28 תוצאות

אוכל איטלקי

רוטב פסטו פרווה
מתכון לרוטב פסטו פרווה - על בסיס בזיליקום וכוסברה
י"ג באדר תשפא | 25/02/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן

למה לקנות אם אפשר להכין בבית רוטב פסטו מעולה שנשמר לאורך זמן? מחלקים לקופסאות, מקפיאים ומפשירים כשרוצים. מעבירים למקרר עד שהקופסה מתחסלת ועוברים לקופסה הבאה. מתכון לרוטב פסטו ביתי בגרסת פרווה, על בסיס בזיליקום, כוסברה ואגוזים (מתכונים, אוכל)

רוטב מרינרה קלאסי
מתכון לרוטב מרינרה קלאסי שכל אחד צריך לדעת להכין
ו' בכסלו תשפא | 22/11/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 1 תגובות

במקום הראשון ברשימת המוצרים שפשוט אין סיבה לקנות בחוץ מככב ללא ספק רוטב המרינרה האיטלקי: רוטב עגבניות מעולה מרכיבים בסיסיים והטריקים לרוטב מרינרה בדיוק כמו בדרום-איטליה (מתכונים, אוכל)

רוטב גרמולטה
מתכון לגרמולטה - רוטב איטלקי מושלם (לא פסטו)
כ"ה בחשוון תשפא | 12/11/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 2 תגובות

אמרתם רוטב איטלקי, אמרתם "פסטו" לא? אז לא. הכירו את הרוטב הבא: גְּרֶמוֹלׇטַה - והוא פשוט מושלם. מתכון לרוטב גרמולטה שמבוסס על פטרוזיליה, לימון ושום ונותן קיק מתוחכם לדגים, עוף, בשר וגם פסטות למיניהן, מרקים ותבשילים (מתכונים, אוכל)

מרק טורטליני עגבניות
מתכון למרק טורטליני עגבניות מפנק וטעים
י"ג בחשוון תשפא | 31/10/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 4 תגובות

טורטליני הם כיסוני פסטה עם מגוון מילויים ולמרבה השמחה אפשר למצוא אותם מוכנים מראש בכשרות מהדרין ולארגן מרק מפנק במהירות. בכלל, הטיפ שלנו? תחזיקו בבית תמיד חבילת טורטליני מוכנים (מתכונים, אוכל)

פוקאצ'ה רכה ועסיסית
מתכון לפוקאצ'ה רכה ועסיסית שתמיד מצליחה
ט"ז בתשרי תשפא | 04/10/20 | מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 2 תגובות

השפית מורן פינטו עם מתכון לפוקאצ'ות רכות ועסיסיות מבפנים וקראסט מענג מבחוץ שהכי טעים להגיש עם גבינות ומגוון מטבלים. כך תכינו בעצמכם לחם איטלקי מושלם - ולא תאמינו כמה זה קל (מתכונים, אוכל)

ריזוטו פטריות
מתכון לריזוטו פטריות - וזה לא באמת מסובך
ו' באלול תשפ | 26/08/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

זו אחת מהמנות האיטלקיות המתנשאות האלה, עם יותר מדי הוראות ושלבים ורכיבים מוזרים כמו "אורז ארבוריו". אבל היי, בשביל זה אנחנו כאן ויחד נצלח את האתגר בשלום (מתכונים, אוכל)

פריטטה מהירה ומפנקת
מתכון לפריטטה מהירה ומפנקת
י"ט באב תשפ | 09/08/20 | מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 1 תגובות

איטליה וספרד עוד נלחמות על הקרדיט, אבל לגבי הטעם אין ספק בכלל: מדובר במנה מושלמת שאתם חייבים לנסות. מתכון לפריטטה - שידוך נהדר בין חביתה לפשטידה שמכינים בצ'יק (מתכונים, אוכל)

פסטה פרימוורה
מתכון לפסטה פרימוורה - רוטב ירקות אביבי ומרענן
כ"ו באייר תשפ | 20/05/20 | כיכר אוכל

"פרימוורה" זה אביב באיטלקית ומזג האוויר השרבי שנחת עלינו מבהיר לנו לחלוטין שהעונה הזו עומדת להסתיים. לרגל סיומה, קבלו מתכון לפסטה פרימוורה - רוטב ירקות אביבי ומרענן שמתאים בול לעונה החמה (מתכונים, אוכל)

אליו א אוליו. פסטה ברוטב שמן זית ושום
מתכון לפסטה ברוטב שמן זית ושום - אליו א אוליו
ו' באייר תשפ | 30/04/20 | כיכר אוכל

מנת פסטה מסורתית פשוטה שבמקרה הזה, השלם עולה על סך חלקיו ומתקבלת צלחת שקשה להפסיק לאכול: מתכון לפסטה ברוטב שמן זית ושום, או באיטלקית: "אליו א אוליו" (מתכונים, אוכל)

קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי
מתכון לכרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי
כ"ח בניסן תשפ | 22/04/20 | כיכר אוכל

אה, קאצ'ו א פפה, אנחנו מעריצים אותך. השילוב הפשוט אך המנצח של ​​פלפל שחור וערימות גבינה, מתאים לא רק לפסטה אלא גם כמעט לכל ירק (אנחנו מסתכלים עלייך, כרובית). אז נתנו לאחד המאכלים האהובים עלינו את הטיפול הגבינתי-פלפלי... והתוצאות מעולות (מתכונים, אוכל)