ארוחה משפחתית


מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת פיצה מהירה - רק לערבב ולתנור

קבלו מתכון מעולה לפשטידת פיצה מהירה - רק לערבב ולתנור. כל היתרונות של לחם, פשטידה ופיצה במאפה אחד מושלם שאתם עומדים להכין שוב ושוב כדי לסגור פינה לארוחה משפחתית טעימה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

במנה הבאה אנחנו עומדים להכין הכל - מהלחמניות המיוחדות שמאדים אותן בסיר מיוחד ועד לבשר העסיסי והמתובל היטב עם רוטב מיונז-צ'ילי מעולה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת לחמניות באן עם בשר מפורק של וול דאן (מתכונים, אוכל)

7
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

תקראו לכולם

10 רעיונות לבראנץ' משפחתית באיסרו חג

לחג השבועות אין חול המועד, אז נעבוד עם מה שיש: יום אחד של איסרו חג ויופי של מזג אוויר שקוראים לעוד ארוחה משפחתית אחת לפני שכולם מתפזרים. 10 רעיונות לבראנץ' מאוחרת ומפנקת שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים השבוע?

5 ארוחות ערב קלילות וטעימות לשבוע חם ויבש

עוף מוקפץ מהיר, פלאפל שאפשר לטגן או לאפות, שקשוקה נקניקיות, אטריות בסגנון אסייתי ופרגיות בטורטיה קריספית - 5 ארוחות ערב קלילות וטעימות שמתאימות בול לשבוע חם ויבש. מה תבחרו להכין? (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

15 דקות עבודה

לסדר בתבנית ולתנור: עוף עם תפוחי אדמה ובטטות

ארוחה קלאסית שכל אחד צריך לדעת להכין: חותכים את הירקות לקוביות גדולות, מפזרים אותן בשכבה אחת בתבנית, מסדרים מעל את העופות וזזים לשנ"צ של שעה וחצי. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

8
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לנצל שאריות - בסטייל

מה עושים עם חלה משבת? 7 רעיונות שווים

2 גרסאות לפרנץ' טוסט קלאסי - חלבית ופרווה ו-2 גרסאות לסלט פנצנלה עסיסי, חלבי או פרווה, לבחירתכם. ובנוסף, טאפאס ספרדי, פשטידת בצל וגבינות ופירורי לחם קלויים מתובלים בסגנון איטלקי (מתכונים, אוכל)

1
| כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

לערבב ולתנור: כנפיים ברוטב צ'ילי תוך 10 דקות

רוטב פיקנטי וטעים של צ'ילי, שום ושומשום שעוטף את הכנפיים העסיסיות של 'וול דאן' ונותן להם פריכות ממכרת מבחוץ. אוראל בראל עם מדריך שלב אחר שלב להכנת ארוחה משפחתית מושלמת ב-10 דקות (מתכונים, אוכל)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מהיר וטעים

השילוש המושלם: בצק עלים, תפוחי אדמה וגבינות

מאפה מנחם וטעים שאין דרך לטעות איתו: בסיס בצק עלים פריך, שכבת גבינות נמסות בתיבול שום ומעל פרוסות תפוחי אדמה נימוחים שם שמן זית ופלפל שחור. מאפה שסוגר פינה במהירות לארוחה משפחתית טעימה - סלט ענק בצד ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

3
| כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

פאי רועים: פשטידה מנצחת לכל המשפחה

שכבות של בשר טחון מתובל היטב ברוטב עגבניות, פירה תפוחי אדמה נימוח ותוספת של בצל קריספי טעים מעל - פשטידה מנצחת שמתאימה גם לילדים וגם למבוגרים. ארוחה משפחתית מושלמת. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

13
| אוראל בראל | עריכה: חיה כהן |

מיוחד

לארוחה חורפית חמה ומנחמת: קיש בצל וגבינה

אחת ממנות הדגל של המטבח הצרפתי שמצליחה לשלב פשטות וטעם עשיר של קלתית חמאתית פריכה ומילוי מושלם של בצל וגבינה. מגישים חם לבראנץ', צהריים או ערב משפחתי. אפשר להכין את הבצק 3 ימים מראש ולשמור במקרר עד לאפייה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

מהיר וטעים: ספגטי עם שניצלונים קריספיים

לא משנה אם אתם בני 9 או 99, אין ארוחה שמנצחת את הפשטות הממכרת של ספגטי עטוף ברוטב ושניצלונים פריכים בצד. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת ארוחת פסטה ושניצל מהירה וטעימה (מתכונים, אוכל)

10
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

רואים שאהבתם

אלה 5 המתכונים המנצחים של השבוע

עוגת חלבה ושקדים בחושה, פריקסה טוניסאי, עראייס עסיסי, צ'יפס ללא שמן ופלפלים ממולאים באורז ובשר: אלה 5 המתכונים שהכי דיברו אליכם השבוע - ואנחנו לגמרי יכולים להבין למה, אז ריכזנו לכם אותם במקום אחד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

כך תכינו בעצמכם שווארמה עסיסית - בתנור!

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שווארמה עסיסית ומתובלת היטב עם נתחי ההודו המעולים של 'וול דאן'. לסגור פינה בקלות לארוחה משפחתית טעימה באמצע השבוע, לצד צ'יפס, חצילים מטוגנים, טחינה טובה ועגבניות חריפות כמובן (מתכונים, אוכל)

5
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה אוכלים היום?

עוף מהיר ותפוחי אדמה אקסטרה עסיסיים

מה אוכלים היום? תנו לנו לסגור לכם פינה. והפעם: המנה הכי קלאסית בספר של עוף ותפוחי אדמה - עם טוויסט קטן ומושלם. מתכון לחזה עוף במחבת שמגישים לצד תפוחי אדמה עסיסיים בתנור ברוטב לימוני מענג. כל מה שנשאר לכם זה להוסיף בצד את סלט הירקות האהוב עליכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

ארוחה זריזה: סטייק פרגית עם ריזוטו פתיתים

גג ארבעים דקות ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה: אוראל בראל עם מדריך וידאו להכנת סטייק פרגית עסיסי של 'וול דאן'. בזמן שהפרגיות במרינדה, מתקתקים ריזוטו מהיר וטעים עם פתיתים ופטריות (מתכונים, אוכל)

6
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה אוכלים היום?

לכל המשפחה: קציצות הודו ועוף ברוטב עגבניות

מורן פינטו עם מתכון שכל אחד צריך לשנן כדי להעמיד סיר קציצות עסיסיות לארוחה משפחתית טעימה וביתית. מתכון לקציצות הודו ועוף ברוטב עגבניות - מנה קלאסית שעוטפת את הבית בריח חזק של נוסטלגיה וחמימות (מתכונים, אוכל)

2
| מורן פינטו | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? פשטידת אורז מפנקת לכל המשפחה

הדרך הכי כיפית וטעימה לאכול מגוון עצום של ירוקים זו הפשטידה הנהדרת הזאת: מתכון לפשטידת אורז וכרישה עם עשבי תיבול, רכה מבפנים ופריכה מבחוץ. פשטידה מהמטבח הפרסי, המכונה "פולו סבזי". מוסיפים סלט מרענן בצד ויש לכם ארוחה משפחתית מושלמת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

צהריים זריזה: מוקפץ עוף וירקות עם פסטה

ארוחה משפחתית נדיבה וטעימה שמתקתקים ב-20 דקות: אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת מוקפץ עם עוף 'וול דאן', פסטה וירקות. מתכון "לגזור ולשמור" שכל אחד צריך לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

9
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה אוכלים היום?

אמפנדס עוף משגעים - אפויים ולא מטוגנים

כיסונים לטיניים פופולריים שאפשר למצוא במסעדות יוקרה ובדוכני רחוב - ועכשיו גם על השולחן שלכם, בארוחה משפחתית סופר מפנקת: מתכון לאמפנדס ממולאים בעוף ואפויים בתנור, מה שחוסך זמן יקר של טיגון וגם בריא יותר (מתכונים, אוכל)

6
| כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

פשטידת תפוחי אדמה ובצל ירוק שכולם יאהבו

איך מורן אומרת? "זו פשטידה שתמיד מומלץ שתהיה על השיש". מתכון לפשטידת תפוחי אדמה ובצל ירוק שסוגרת פינה לארוחת ביניים או יכולה לשמש כתוספת נהדרת לכל ארוחה - חלבית או בשרית (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר