![]() התאמת יין לאוכל - חמיצות צריכה חמיצות י"ח באלול תשפא | 26/08/21 | ארי גוטהולף | 1 תגובות כללי אצבע מסויימים יכולים לעזור לנו להתאים את האוכל ליין ובכך לשפר את חווית האכל והשתיה שלנו • עוד כלל אצבע מבית 'קידוש' להעצמת חווית האוכל והיין שלנו (קידוש) ![]() אחד הטעמים המאתגרים באוכל – המרירות י"א באלול תשפא | 19/08/21 | ארי גוטהולף | 1 תגובות ההתאמה של אוכל בעל מרירות ליין עלולה להיות מאתגרת במיוחד עד כדי שהיין עלול להוציא את האוכל מאיזון • עוד כלל אצבע מבית 'קידוש' להעצמת חווית האוכל והיין שלנו (קידוש) ![]() הסוד של אנשי היין: איך להינות באמת מהאוכל ד' באלול תשפא | 12/08/21 | ארי גוטהולף | 5 תגובות התאמת יין לאוכל הינו אחד הסודות של אנשי היין בעיקר על מנת להעצים את החוויה של האוכל • פרק נוסף בתכנית היין בשיתוף אתר 'קידוש' חושף את הסוד המקצועי הזה (מעניין) ![]() מה הקשר בין יין לאדמה? - "מינרליות" ל' בסיון תשפא | 10/06/21 | ארי גוטלהוף | 1 תגובות המונח מינרליות נשמע בהקשר של יינות לבנים והוא מתאר מאפיינים מלוחים או טעמים שמזכירים אבנים רטובות. מניין הוא נובע? כתבה נוספת בסדרה מבית אתר 'קידוש'(יין וטעמים) ![]() מושגי יסוד מעולם היין: והשבוע מה זה 'שמרים'? כ"ג בסיון תשפא | 03/06/21 | ארי גוטהלף | 1 תגובות ההבדל העיקרי בין תירוש ליין הוא – אלכוהול אבל מה הופך את התירוש ליין? פרק נוסף בתכנית היין בשיתוף אתר 'קידוש' עושה לנו סדר בעולם היין (מעניין) מושגי יסוד מעולם היין: והשבוע מה זה 'גוף היין'? ב' בסיון תשפא | 13/05/21 | ארי גוטהלף | 9 תגובות כמעט בכל תווית או טעימת יין ניתן לראות את היין מתואר ב"גוף" אך לא תמיד אנחנו מבינים מה הוא? תכנית חדשה בשיתוף אתר 'קידוש' תעשה לנו סדר בעולם היין (מעניין) ![]() יין כתום • הסוד שמקורו בערבות גאורגיה א' בסיון תשפא | 12/05/21 | ארי גוטהלף | 1 תגובות היין הכתום נחבא אל הכלים וידוע בעיקר לחובבי היין המקצועיים. מה מקורו? האם אפשר להשיגו בארץ? פרק נוסף בתכנית בשיתוף 'קידוש' תעשה לנו סדר בעולם היין (מעניין) | ![]() |