והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט מזין ובריא שמתקתקים ב-20 דקות. אז מה יש לנו פה? בורגול, פטריות (תזכורת: אין לשטוף אותן) ובצל המוקפצים בסילאן, מלפפון וכוסברה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
אורז לבן / אדום, פתיתים, תפוחי אדמה - מרגישים שכל התוספות הללו לארוחת צהריים כבר מיצו את עצמן? הכירו את המיקס. שני סוגי פחמימה המעורבים יחדיו בסיר אחד ויוצרים טעם נפלא שמאתגר את החך (מתכונים,אוכל)
השפית מורן פינטו עם מנה יפהפייה להכנה שתוציא אתכם משקיענים נורא, מאלה שעושים קסמים במטבח - אבל הסוד יישאר בינינו: תכל'ס, לא מסובך בכלל להכין אותה. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לסוכות, אוכל)
זה נראה כמו סלט, זה לא דורש בישול - כמו סלט, אבל התוצאה הסופית מתעלה על סך חלקיה והופכת להרבה יותר מסלט. מתכון לסלט אבוקדו עם גבינה צפתית, בורגול ומגוון ירקות שטעים להגיש לאירוח או כבראנץ' מפנק (מתכונים, אוכל)
מה אוכלים היום? הנה תוספת נהדרת שהיא בעצם ארוחה שלמה בסיר אחד - מושלם ליום ראשון: מתכון לתבשיל אורז ובורגול עם פטריות ואפונה מתובלים בעדינות. אפשר להגיש לצד עוף, שניצל צמחי וכמנה עיקרית (מתכונים, אוכל)