prjh nhtnh  אבי אבידני  אברמוביץ  אברשה כהן
ביקורת מסעדות 13 תוצאות

ביקורת מסעדות

מתוך תפריט המסעדה יוצא הדופן
פאפאגאיו ירושלים - חוויה נדירה של בשרים איכותיים
ז' בחשוון תשעט | 16/10/18 | kikar.co.il בשיתוף פאפאגיו | 13 תגובות

הלכנו כדי לאמת את שם הטוב של המסעדה, וחזרנו עם המלצות חמות ועם רצון עז לחזור שוב -"אוכל טעים, מאד מומלץ השולחן ברזילאי, שזה בעצם כל הבשרים ללא הגבלה, מחיר סבבה לא בשמים, מומלץ גם לזוגות, גם למשפחות וגם לחברים. הכי טעים בירושלים!" (אוכל, שיווקי)

רודריגז גריל בר: ראשונות מסקרנות, עיקריות משובחות
רודריגז גריל בר: ראשונות מסקרנות, עיקריות משובחות
ט"ז בכסלו תשעח | 04/12/17 | נתנאל לייפר | 7 תגובות

היא כבר כמה שנים אחת המסעדות הגדולות והמצליחות בקרב המסעדות המהדרין בבירה, מה שלא מונע ממנה לשמור על מגמת עלייה בכל הקשור ליכולת הקולינרית שלה (ביקורת מסעדות, אוכל)

אסייתית כשרה למהדרין. סושי מן
בשורה בחיפה: 'סושי מן' - מסעדה אסייתית כשרה למהדרין
ח' בכסלו תשעח | 26/11/17 | מוריה שטרנליכט

מתעצלים להכין מנות אסייתיות כי המרכיבים לא תמיד זמינים בכשרות מהודרת וההכנה אינה פשוטה? 'סושי מן' היא הפתרון - חוויית טעמים מהמזרח הרחוק, שמתרחשת ממש קרוב ובכשרות מהדרין (ביקורת מסעדות)

קארה כבש. ממנות הדגל של מסעדת שאלוט.
מסעדת שאלוט - מטבח יהודי קווקזי ים תיכוני למהדרין
י"ח בסיון תשעז | 12/06/17 | kikar.co.il בשיתוף מסעדת שאלוט | 7 תגובות

בין מנות הדגל של המסעדה ניתן למצוא את הבצקים הממולאים בשר כבש או ירקות הצ'ודו, צ'יבוריקי, בילאשי וקורזה עשויים בעבודת יד ומנות בשרים מובחרים בגריל ובקדירה: צלעות כבש שמנות ועסיסיות ומנות אנטריקוט מעולות במבחר רטבים מסורתיים המוגשים לצד המנות (מסעדות, שיווקי)

אז למה אנחנו עדיין אוכלים פיצה בגאולה?
מסעדת נחמן: מנות נדיבות ומדויקות בכשרות מהדרין
כ"ד באדר תשעז | 22/03/17 | חיה כהן | 13 תגובות

טאבון ענק, עיצוב מזמין ורך ומנות נדיבות. קפצנו ל"נחמן" החדשה וחזרנו עם 2 מסקנות: יש פיצה מהדרין מעולה בירושלים - ולא, לא בגאולה, ולעולם אל תלכו לשם לבד (ביקורת מסעדות, אוכל)

מסעדת ל'אנטריקוט
ל'אנטרקוט: כשהבעלים מפנק עם קינוח נוסף כי "הגעתם מרחוק"
ט"ז בשבט תשעז | 12/02/17 | אבי עמר

ירדנו מירושלים לתל אביב ביום חמישי עמוס וגילינו מסעדת מהדרין שהפתיעה עם שירות יוצא דופן שבואו נודה על האמת, הסועד החרדי ממש לא רגיל אליו (ביקורת מסעדות, אוכל)

המנה המקורית באתר המסעדה. בהמשך הכתבה: איך היא הוגשה לנו
'פסקדוס' - הדגים טעימים, השירות מגעיל
י"א בטבת תשעז | 09/01/17 | נתנאל לייפר | 46 תגובות

כתב "כיכר השבת" ביקר במסעדת הדגים הירושלמית 'פסקדוס' ליד התחנה המרכזית, נהנה מהדגים העשויים היטב, אך חווה חוויית שירות שתרחיק אותו מהמסעדה לנצח (חדשות האוכל)

מתמחה בבשר איכותי. ל'אנטריקוט למהדרין בתל אביב
עיתונאי 'הארץ' בני ציפר על ל'אנטריקוט: "רמה של ביסטרו טוב בצרפת"
א' בכסלו תשעז | 01/12/16 | כיכר אוכל | 2 תגובות

עיתונאי 'הארץ' ומבקר המסעדות של ערוץ 20, בני ציפר, ביקר בל'אנטריקוט - מסעדה צרפתית כשרה למהדרין בתל אביב והתפעל מהאיכות הצרפתית (ביקורת מסעדות, שיווקי)

שגיא כהן, מבקר המסעדות של "הארץ", לצד לוגו המסעדה
מסעדת אלומה: ביקורת מסעדות או שחיטה למהדרין?
ט' בסיון תשעו | 15/06/16 | אלי רוטמן | 22 תגובות

"מופע בדחנות מהולל של געטצעל בן לץ" - כך מתאר מבקר 'הארץ' את חוויותיו מביקור במסעדת 'אלומה' הכשרה למהדרין שהושקה לאחרונה ושוכנת במלון קראון פלאז'ה בירושלים. המיטב: "נראה שכתף הבקר נשכח מתחת לספסל המשאית בטיול השנתי". תיהנו (אוכל)

מנה ב"קפה הלל". צילום: יח"צ
ביקורת מסעדות: קפה הלל, גבעת שמואל
ה' באייר תשעא | 09/05/11 | הרצל קוסאשוילי | 8 תגובות

ממש בערב חג הפסח, זנח הרצל את עיסוקי הביעור והניקיון הסיזיפיים לטובת ביקור בקפה הלל שבגבעת שמואל. ההנאה שבביקור הביאה אותו להרהורים ממושכים אודות הכורך שעשה הלל בשעתו. "ביס גרר ביס וכך הלאה. סופלה שוקולד עם כדור וניל לצד מילקשייק קריר ומרענן היוו פינאלה ראויה לאחת מהארוחות הטובות והנעימות ביותר", הוא כותב