בישול 9 תוצאות

בישול

מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניות
מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניות
ג' בטבת תשפ | 31/12/19 | כיכר אוכל | 5 תגובות

אם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר, במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי (אוכל, באנו לעזור)

אתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבה
אתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר ויש לנו סיבה טובה למה
י"ט בחשוון תשפ | 17/11/19 | כיכר אוכל

קילוף זנגביל הוא מייגע וצורך זמן, שלא לדבר על הסיכון של חיתוך האצבע שלכם, אם אינכם עושים זאת נכון. אבל מתי התחלנו לקלף זנגביל מלכתחילה? מי אמר שאי אפשר אחרת? (אוכל, באנו לעזור)

הטעות האיומה שאתם עושים בבישול פסטה
הטעות האיומה שאתם עושים בבישול פסטה
ח' בחשוון תשפ | 06/11/19 | כיכר אוכל | 6 תגובות

שימו לב: טעות תמימה יכולה להביא למנה מאכזבת. אם תצייתו להוראות ותלמדו איך לתקן אותה, אנו מתחייבים על כך שתקבלו סיר פסטה בטקסטורה הנכונה בדיוק. מילה של שף (מתכונים, אוכל)

3 סוגי סכינים שכל טבח ביתי זקוק להם
3 סוגי סכינים שכל טבח ביתי זקוק להם
ט"ו באלול תשעט | 15/09/19 | כיכר אוכל | 1 תגובות

סכין חד ואיכותי הוא הכוכב של המטבח ותוכלו להתמודד עם כמעט כל תהליכי הכנת האוכל עם שלושה להבים בלבד. למדו מהם, מה הם עושים ואיך קוצצים כמו מקצוענים (אוכל, באנו לעזור)

המדריך: כך תבשלו ארוחה לאדם אחד
המדריך האולטימטיבי לבישול ארוחות לאדם אחד
ו' באב תשעט | 07/08/19 | כיכר אוכל | 3 תגובות

יש לכם ילדים בררניים במיוחד? אנחנו יודעים, זה לא פשוט לבשל לעצמכם כל יום. ארוחת צהריים ביתית או מזון מהיר? חברים, מצאנו את הפתרון עבורכם: תכנון ארוחות מראש. כך תעשו זאת נכון (אוכל, באנו לעזור)

האורז שלכם שוב נשרף? הנה 6 סיבות לכך
6 סיבות למה האורז יוצא דביק, יבש או שרוף
ח' בתמוז תשעט | 11/07/19 | כיכר אוכל | 5 תגובות

בדרך כלל הילדים אוהבים את האוכל שהכנתם, אתם סוג של בשלנים בינוניים שכאלה. אבל אם סיר אורז פשוט תמיד יוצא לכם דביק, יבש או חרוך - אנחנו כאן כדי לשנות את המצב (אוכל)

מחקר מפתיע: טיגון ירקות עדיף על בישולם
מחקר מפתיע: טיגון ירקות עדיף על בישולם
ט"ו באייר תשעט | 20/05/19 | כיכר השבת | 2 תגובות

חוקרים ספרדיים השוו ארבע שיטות בישול שונות - טיגון קל, טיגון עמוק, בישול במים, בישול בתמהיל של מים ושמן - כדי לקבוע את כמות נוגדי החמצון שהירקות שמרו בתוכם. התוצאות מדהימות (בריאות)

שיעורו של הגר"מ אליהו: הלכות בישול בשבת
שיעורו השבועי של הגאון רבי מרדכי אליהו זצ"ל: הלכות בישול בשבת
ט' בתמוז תשעח | 22/06/18 | ישי כהן

מידי שבוע מגיש "כיכר השבת" את שיעורו השבועי של הראשון לציון הגאון רבי מרדכי אליהו זצ"ל, שיעור שמסר לפני פטירתו בבית המדרש 'דרכי הוראה' בירושלים • צפו בשיעור (יהדות)

להיכנס לחג רגוע יותר
מה קודם למה: איך לחלק נכון את הזמן במטבח לפני החג
כ"ט באייר תשעח | 14/05/18 | מורן פינטו | 3 תגובות

השפית מורן פינטו עושה לכם סדר: מה אפשר להתחיל להכין מהיום ולשגר למקפיא, מה אסור בשום אופן להקפיא ומה כדאי לשמור לרגע האחרון (מדריך, חג השבועות)