בננות 7 תוצאות

בננות

יותר יעילה מהפרי: 5 שימושים לקליפת בננה
אפילו יותר יעילה מהפרי עצמו: 5 שימושים לקליפת בננה
כ"ח בתמוז תשפ | 20/07/20 | יעל קלצקין | 7 תגובות

בדגני בוקר או במאפים - אתם אוהבים בננות בכל דבר. את הקליפה? פחות. אממה, אתם רק חושבים שמקומה באשפה. מסתבר שיש לה הרבה שימושים נוספים. הנה 5 כאלו ששווה לנסות בהקדם האפשרי (בית)

לחם בננה קלאסי שתמיד מצליח
מתכון ללחם בננה קלאסי שתמיד מצליח
י"ז בסיון תשפ | 09/06/20 | כיכר אוכל | 2 תגובות

אנו רואים את הבננות עם כתמי הברדלס נחות על הדלפק במטבח שלכם, הופכות מבשלות לרקובות. זה הזמן להכין את לחם הבננה הקלאסי שלנו. הוא מתוק, רך ולח. כמה טיפים: מיקסר יגרום לבלילה להתאגד הכי מהר, אך תוכלו להשתמש גם במטרפה חשמלית ידנית. רוצים להוסיף אגוזים או שוקולד צ'יפס? אנו האחרונים שנעצור אתכם מלעשות זאת, במיוחד אם מדובר בשוקולד צ'יפס (מתכונים, אוכל)

הבננות מבשילות מהר מדי? הנה פתרון
איך למנוע מהבננות להבשיל מהר מדי
ח' בסיון תשפ | 31/05/20 | כיכר אוכל | 2 תגובות

הרשת מלאה בטיפים איך לגרום לבננות להבשיל במהירות, אך מה עושים כשהן מבשילות מהר מדי? הנה כמה פתרונות שיסייעו לכם להאט את תהליך ההבשלה (מדריך, אוכל)

פינוקי בננה ושוקולד בריאים משלושה מרכיבים בלבד
מתכון לפינוקי בננה ושוקולד בריאים משלושה מרכיבים בלבד
י' באייר תשפ | 04/05/20 | כיכר אוכל | 6 תגובות

אנו אוהבים קינוחים ומתוקים, אבל הם לא אוהבים אותנו בחזרה - ברגע שאנו קצת מגזימים איתם, אנו מרגישים חולשה ועייפות ואת הבגדים לוחצים. בכל אופן, אנו עדיין זקוקים ל"משהו מתוק" מדי ערב וכאן נכנס הקינוח הזה לתמונה: נגיסי בננה מצופים שוקולד עם חמאת שקדים. השילוב של שוקולד, בננה וחמאת שקדים הוא המוצלח ביותר בעינינו, אבל תוכלו להמיר אותו בחמאת בוטנים או בממרח שוקולדי/אגוזי אחר לטעמכם (מתכונים, אוכל)

6 מאכלים שיעשו פלאים למערכת העיכול
6 מאכלים שיעשו פלאים למערכת העיכול שלכם
ז' באדר תשפ | 03/03/20 | אביטל לוי | 3 תגובות

המושג "פרה ביוטיקה" שאנו שומעים לא מעט לאחרונה, מתייחס לסוגים של סיבים תזונתיים שמזינים את החיידקים הטובים במעיים ומהווים חלק חשוב בשמירה על בריאותם. הנה שש דרכים לצרוך אותם (בריאות)

עוגת בננות עסיסית
מתכון לעוגת בננות מתוקה ורכה במיוחד
ב' בכסלו תשפ | 30/11/19 | כיכר אוכל | 3 תגובות

אם אשכול הבננות שבסלסילת הפירות שלכם מתחיל להראות סימני גסיסה, זו בדיוק הדרך להציל אותן ולהפוך את הבננות לעוגה מתוקה, עסיסית ורכה במיוחד שבאה בול עם הקפה או כל משקה חם אהוב אחר, אנחנו לא מתקטננים (מתכונים, אוכל)

זה לא דבש, זה לגמרי רקוב - וכך תמנעו את זה
הבננות מבשילות מהר מדי? "רמי לוי" הקוריאני פתר את הבעיה
ט' באלול תשעח | 20/08/18 | כיכר אוכל | 8 תגובות

כולנו מכירים את התרחיש: קנינו אשכול בננות מבטיח, מצמצנו פעם אחת - וכולן השחירו. אז הנה פתרון על גבול הגאוני שמגיע מרשת מרכולים בקוריאה (אוכל, מהעולם)