בצל 10 תוצאות

בצל

עשיר וקל להכנה: מטבל בצל מקורמל
מתכון למטבל בצל מקורמל עשיר וקל להכנה
ב' בניסן תשפא | 15/03/21 | כיכר אוכל | עריכה: שרי ברינר-שיפמן

אנחנו מאד גאים בעצמנו בכל פעם שמכינים מטבל בצל מאבקת מרק בצל, אך כשגילינו שיש מתכון פשוט באותה מידה, רק משודרג בהרבה, תפסנו אותו בשתי ידינו. ישנן שתי דרכים להכין את המתאבן הזה: ליצור אותו מא' ועד ת' ולאחסן בקירור בכלי אטום, יום אחד לפני ההגשה, או פשוט להכין את הבצל ולאחסן בקירור עד שלושה ימים, לפני ערבוב השמנת החמוצה פנימה (מתכונים, אוכל)

ריבת בצל קלה להכנה שמשדרגת כל מנה
מתכון לריבת בצל קלה להכנה שמשדרגת כל מנה
ט"ו בכסלו תשפא | 01/12/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות

ריבת הבצל הזו מתוקה, מלוחה, מנחמת וטעימה ממש. סוד ההצלחה שלה טמון בקרמול הבצל לחלוטין לפני הוספת עשבי תיבול טריים וסוכר חום, לקבלת יצירת מופת דביקה. יש המון דרכים ליהנות ממנה: עם צנימים וגבינת עיזים, מעל סטייק עסיסי וכמובן, איך לא, עם פטה כבד. הרשו לעצמכם להתפרע ולהתפנק (מתכונים, אוכל)

אלגנטיים ויומיומיים כאחד: בצלים אפויים שנמסים בפה
מתכון לבצלים אפויים שנמסים בפה - אלגנטיים ויומיומיים כאחד
ט"ו בכסלו תשפא | 01/12/20 | כיכר אוכל | עריכה: שרי ברינר-שיפמן

בצלים כתוספת? כן כן, במיוחד אם הם מקורמלים כהוגן, מתוקים ונימוחים. זה המקרה במתכון לבצלים האפויים הללו. הם פשוטים, יפים והשוס: דורשים ארבעה מרכיבים בלבד. הניחו אותם על השולחן וצפו בהם מתחסלים במהירות וקוצרים מחמאות (מתכונים, אוכל)

בצלים ממולאים בריזוטו ברוטב פטריות וערמונים
מתכון לבצלים ממולאים בריזוטו וגבינות ברוטב פטריות, ערמונים ויין לבן
ד' באב תשעט | 05/08/19 | אושרית אברג'יל

אין מצווה להיות רעבים בתשעת הימים. נכון, אין עופות ובשר, אבל יש דברים אחרים והם לא מסתכמים רק בדגים. הנה עוד מתכון מבית היוצר של אושרית אברג'יל שהוא נעים גם בעין וגם בפה (מתכונים, אוכל)

בצל מקורמל שמשדרג כל מנה
איך מקרמלים בצל ומה עושים איתו אחר כך?
כ"ו בתמוז תשעט | 29/07/19 | כיכר אוכל | 1 תגובות

נתחיל מהסוף: התבלין החשוב ביותר כאן הוא סבלנות וככל שתאזרו בה יותר, התוצאה תהיה טובה יותר. מתכון להכנת בצל מקורמל שעובד כבסיס נהדר לכל מנה כמעט. כדי לחסוך זמן, מכפילים כמויות ומקפיאים קוביות בצל מקורמל שאפשר לשלוף בכל עת (מתכונים, אוכל)

טבעות בצל בציפוי פריך
זהירות! ממכר: מתכון לטבעות בצל בציפוי פריך
י"א בתמוז תשעט | 14/07/19 | כיכר אוכל

מקורן המדויק של טבעות הבצל אינו ידוע, אך כבר ב-1933 פורסם בעיתון הניו יורק טיימס מתכון לטבעות בצל קלאסיות. אז הנה, קבלו גם אתם הוראות הכנה לקלאסיקה שתמיד עובדת (מתכונים, אוכל)

פסח בא: צפי למחסור בבצל, ביצים וחמאה
פסח בא: צפי למחסור בבצל, ביצים וחמאה
י' באדר ב' תשעט | 17/03/19 | שאול כהנא | 4 תגובות

מחסור עולמי בבצל, הביא לעליית המחירים ובמשרד החקלאות נערכים לקראת מחסור צפוי בתקופת חג הפסח. בנוסף, צפוי מחסור בביצים ובחמאה, ומחירם צפוי להאמיר (כלכלה, בארץ)

אבוקדו ירוק לנצח
3 דרכים למנוע מאבוקדו להשחיר ולהישאר ירוק ויפה
י"ב בטבת תשעט | 20/12/18 | כיכר אוכל | 5 תגובות

אין תחליף למרקם החלקלק של אבוקדו על פרוסת לחם פריכה מהטוסטר, אלא שלעתים אנחנו נאלצים להשליך חצי ממנו לפח כי במקום גוון ירוק יפה, הוא הפך לחום ובלתי אטרקטיבי. בדיוק בשביל רגעים עצובים כאלה, הנה 3 דרכים כיצד למנוע מהאבוקדו להשחיר (מדריך, אוכל)

המחסור בבצל: בגלל הסוחרים החמדנים
המחסור בבצל: בגלל הסוחרים החמדנים
י"ב בכסלו תשעט | 20/11/18 | דניאל הרץ | 5 תגובות

סוחרים מחזיקים כמויות בצל גדולות בקירור ולא מעבירים אותם לשוק מתוך רצון לקבל מחיר מופרז. משרד החקלאות קורא לסוחרים ולמגדלים לשחרר את הבצל שיש ברשותם (כלכלה)

פשטידת בצל גמישה
מתכון לפשטידת בצל שהולכת עם כל עיקרית
ט"ו בחשוון תשעט | 24/10/18 | כיכר אוכל | 3 תגובות

התוספת האולטימטיבית לעיקרית בשולחן השבת כשהתחזית מתחילה להתכוונן על הדבר הזה שקוראים לו בישראל "חורף": מתכון לפשטידת בצל שמכינים בשיטת "לערבב ולתנור" (מתכונים לשבת, אוכל)