בצק ממולא 1 תוצאות

בצק ממולא

קרעפלאך במילוי כבד עוף עם מרק צח
מתכון לקרעפלאך במילוי כבד עוף עם מרק צח
ח' בתשרי תשפ | 07/10/19 | מורן פינטו | 11 תגובות

השפית מורן פינטו עם מתכון לקרעפלאך מסורתיים - כיסוני בצק טעימים במילוי כבד שמגישים בתוך מרק עוף צח. את הקרעפלאך נוהגים לאכול בשלושה ימים: בערב יום הכיפורים, בהושענא רבה ובפורים. המשותף לימים אלו הוא שמדובר בימים חגיגיים, אך אינם נחשבים כיום טוב של ממש. לכן אוכלים בהם קרעפלאך, שהוא בעצם בשר - לרגל החגיגיות שמכוסה, כי זה לא לגמרי חג (מתכונים, אוכל)