מה נאכל היום?

מתכון לגרטן צרפתי מנחם - בטטות מוקרמות בתנור

התבשיל העשיר והמתוק הזה קל להכנה, מהיר (תוך 50 דקות על השולחן) וטעים בטירוף. ניסינו הרבה מתכונים של ירקות מוקרמים בתנור ואין ספק שהאחד הזה מנצח. התכוננו להגיש מנה שניה לבני הבית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

לא נראה בכלל

גרטן תפוחי אדמה ברוטב עשבי תיבול קרמי

"גרטן" הוא תבשיל קדירה אפוי מהמטבח הצרפתי המצופה בגבינה, כשהווריאציה הקלאסית ביותר כוללת תפוחי אדמה ברוטב גבינת שמנת. רק שהפעם, לקחנו את הבסיס המסורתי, החלפנו כמה מרכיבים באלטרנטיבות נהדרות לא פחות וקיבלנו גרטן תפוחי אדמה מוקרם - ופרווה לחלוטין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

מה אוכלים היום?

שכבות תפוחי אדמה ברוטב קצ'ו אֵה פפה

רגע לפני שאתם נבהלים מהשם המפוצץ, בסך הכל מדובר ברוטב גבינה ופלפל שחור פשוט ומדויק שפוגש גרטן תפוחי אדמה. 20 דקות עבודה ויש לכם מנה מנחמת שתרגיש כמו קפיצה לכפר איטלקי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

החורף כאן

רוחות עזות, רעמים, וברד? זו התשובה שלנו

מתכון לגרטן כרובית מוקרם, מנחם וטעים שמחבר היטב בין הירק לגבינות. אגב, למרות שגרטן משויך אוטומטית לתפוחי אדמה, מסתבר שגרסת הכרובית נהדרת לא פחות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר