האדמו"ר מנאראל בעריכת הטיש לכבוד פורים בבית מדרשו בצוותא עם כל בני משפחתו המורחבת והחסידים | האדמו"ר חילק משיירי הדג הגדול לכל המסובים בשפע רב (חצרות הקודש)
הנער שבסרטון מנסה למשוך כריש משפת הים, למרות שהוא שוקל כפול ממנו - כמעט 90 קילו! איך נגמר המאבק בין הכריש לבין הנער העיקש? צפו בוידאו (אקטואליה, סרטונים ויראליים)
בסרטון שצולם ככל הנראה בסין, נראה דג שכבר מונח בצלחת ומכוסה בשכבה של רוטב, כשהוא שב לחיים ולוגם משקה אלכוהולי. חלק מהגולשים זעמו: "זה צער בעלי חיים!" (מעניין, ויראלי)
הן בהירות, עשירות בטעמים ומנצחות את כל השאר: מתכון לקציצות דג ועשבי תיבול נימוחות עם מעטה פריך וקריספי ופנים עסיסי, עשוי היטב. הן אולי דורשות מעט עבודה, אך התוצאה שווה את המאמץ (מתכונים, אוכל)
שקית השוקו קורצת לילדים והם מסרבים להיות בשריים? אפשר להבין אותם, אבל לא לוותר על ארוחה מזינה. קציצות דגים שילדים יאכלו בלי שום בעיה. לפניכם המתכון (אוכל)
בפעם האחרונה בה נראה דג מאותה משפחה, הוא נמצא בעומק של כ-8,000 מטרים. הדג זוכה כעת לכינוי "דג רוח הרפאים" והוא נמצא במקום העמוק ביותר באוקיינוס השקט (מעניין)
הכלבה שהגיעה עם בעליה למזח בחוף הים, ראתה דג בפעם הראשונה, וניסתה לערוך עמו היכרות. מישהו שעמד בצד שלף סמארטפון כדי לתעד את הסצנה, אך לא האמין שכך היא תסתיים (ויראלי, מעניין)
מתכון לדג דניס בפסטו לצד קרם לימונים: מחפשים לגוון את שולחן השבת? מורן פינטו מגישה: המדריך המלא בוידאו להכנת דג דניס שלם בפסטו לצד קרם לימונים. שלב אחר שלב - כך תכינו
מתכון לדג דניס בנענע ועשבי תיבול: לכבוד שבת קודש נכין דג דניס עדין ממולא, בנענע ועשבי תיבול. דג דניס הוא דג ים עדין מאוד שטעם עשבי תיבול נדבק בבשרו. כמה עלים טריים ורעננים עם דג טרי יעשו עבודה נפלאה. אל תשכחו אפיה קצרה ונכונה משאירה דג רך טעים ומוכן, לא יותר מ20 דק' בחום בינוני (מתכונים לשבת)
מתכון לדג סלמון בריבת בצלים: הסלמון, הדג הנורבגי המשובח נחשב ליקר אך הוצאות השבת חוזרות בכפליים. מורן פינטו מגישה מתכון נהדר לסלמון בריבת בצלים שישדרג את שולחן השבת. הדג הנורבגי טעים כשהוא טרי ואיכותי, דג סלמון זה מגיע לארץ פעמיים בשבוע בטיסה ישירה כמה שעות אחרי שהדג עוד היה במים.
מתכון לסלמון בבצק עלים: לרגל חודש אדר, הנה מתכון נהדר לסלמון עטוף בבצק עלים, ממולא בפטריות, יין ועשבי תיבול. חגיגת טעמים לכבוד חודש המזוהה עם הדגים יותר מכל
בערב חורפי במיוחד יצא הרצל לקפה ג´ו בכדי להתחמם קצת, ומצא את עצמו מסתער על מנת דג לא שגרתית ומפתיעה. וגם: על קינוחים בלתי נשכחים. "לא רק שלא התאכזבתי, אלא אפילו הופתעתי לטובה", הוא מספר. "ותאמינו או לא, הכל בגלל האישה. יותר נכון בגלל מנת הדג שהיא המליצה לי עליו"
חוץ מאתנו, מי שעוקב אחר מפלס המים של הימה הקטנה בגליל? אלו הדגים! אלא שהם עושים זאת מהצד השני, הכואב, של קרקעית הכינרת. הגשמים שהציפו ב"ה את טבריה, שימחו בטח גם את דגי הבורי שיכולים להתרבות בלי דאגה. למרבה האירוניה, שלומית רובין מכינה אותם לארוחת ערב