דג מרוקאי


לכבוד שבת

מתכון לפילה אמנון בסגנון מרוקאי אותנטי

דגים חריפים מככבים במטבח שלי כבר שנים רבות, אך בכל פעם אני מוסיפה שדרוגים לאופן ההכנה שלהם; מזה תקופה מתחילה את הבישול עם חימום הסיר בלבד ורק אחר כך עוברת להוספת החומרים וכבר לא משתמשת ברסק עגבניות, אלא בעגבניות קצוצות - וכך לאט לאט בונה את המנה. יש לציין שהבישול במתכון זה הוא יחסית קצר וכמות המים ממש מועטה. אל תתפתו להוסיף. וחשוב לציין, השימוש בפילה אמנון הוא המועדף עלי, לאחר ניסיונות רבים. מומלץ! (מתכונים, אוכל)

חיה דר |

מבשלים לשבת עם וול דאן

תכינו את החלה: קציצות דג עסיסיות לשבת

הקציצות הטעימות יושבות ברוטב 10 דקות בלבד, מה ששומר עליהן אווריריות, רכות וסופר עסיסיות • אוראל בראל עם מדריך וידאו מפורט להכנת קציצות ברוטב אדום חריף עם הדגים המשובחים של וול דאן (מתכונים, לשבת)

10
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מבשלים לשבת עם וול דאן

דג מרוקאי לשבת: סלמון ברוטב חריף ועסיסי

אוראל בראל מבשל לשבת דג מרוקאי עם סלמון טרי מפולט של וול דאן, עטוף ברוטב אדום מתובל היטב עם גרגירי חומוס ופלפלים חריפים. אנחנו דאגנו לכם למדריך וידאו מפורט שלב אחר שלב - אתם תדאגו לחלה טובה ושמנמנה לטבול ברוטב המושלם הזה (מתכונים לשבת, אוכל)

30
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן |

לכבוד שבת

דגים מרוקאים ברוטב פיקנטי עם גרגרי חומוס וירקות

יש מאכל אחד שאני מחכה לו כל השבוע: הדגים של שבת - לטבול את החלה שיצאה מהתנור ברוטב עם השום הרך והגזר - וואו, תענוג. זה אוכל של בית מבחינתי. בעיקרון, המתכון הזה תופס על כל דג שתרצו, אבל אני הכי אוהבת דג סלמון ועדיף פילה (מתכונים, אוכל)

4
| דניאלה שרביט |

לכבוד שבת: דג ברוטב אדום חריף

בסעודת השבת, אין כמו דגים עסיסיים ברוטב אדום חריף וחלה טרייה וריחנית ביד. מתכון מנצח לדגים מרוקאים חריפים ועשויים היטב, שישאירו לכם טעם של עוד (מתכונים, אוכל)

6
| מורן פינטו |

מתכון לשבת: דג חריף, בנוסח מרוקאי

למי שמיצה את הגעפילטע פיש ומחפש תחליף ראוי, הדג המרוקאי המסורתי יכול להיות בהחלט כזה. בכתבה: המתכון למגוון סוגי דגים

3
| צ´ יעקובסון |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר