דנונה 8 תוצאות

דנונה

אילוסטרציה
פלא שמפתיע בכל פעם מחדש
כ"ט בשבט תשפא | 11/02/21 | כיכר בשיתוף דנונה

דנונה וואוו! יוגורט במרקם עשיר וקרמי עם שכבות בטעמים מפנקים במיוחד (דנונה, מקודם)

יתרון תזונתי גדול בפירות הוא הויטמינים והמינרלים שהם מכילים
תזונה נכונה לקראת ט"ו בשבט
י"ד בשבט תשפא | 27/01/21 | כיכר בשיתוף דנונה

ט"ו בשבט מתקרב ואיתו המנהג המסורתי של אכילת פירות מכל טוב הארץ. בבואנו לאכול פירות שעברו תהליך של ייבוש, גם כאן, עלינו להקפיד על צריכה מאוזנת המשלבת את היתרונות התזונתיים שעושים טוב לגוף שלנו ובצורה מדודה. שני ארד, דיאטנית שטראוס, מסבירה ומעניקה מספר המלצות מקצועיות שיאפשרו לכם ליהנות בצורה אידאלית מהיתרונות של הפירות (בריאות)

יוגורט מהווה מקור לפרוביוטיקה – תרבית חיידקים שמשפיעה לטובה על הגוף והפלורה של המעיים
עונג בכפית: מה הופך את היוגורט למאכל נעלה?
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | מירב דוסטר • דנונה בשיתוף אתר MAKO | 2 תגובות

אולי חשבתם שמדובר בעוד מוצר חלב, אך היוגורט התגלה ממש בטעות, ואז גם התברר שמדובר במעדן עם סגולות בריאותיות. מסיוע למערכת העיכול ועד למניעת ריח פה: כל הסיבות להכניס יוגורט לתפריט היומי (אוכל, מקודם)

החיידקים הפרוביוטים שנמצאים ביוגורט עוזרים לפעולת מערכת העיכול
סיפורו של היוגורט - סקירה היסטורית
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | כיכר בשיתוף דנונה

העדויות הראשונות לקיומו של היוגורט עלו כבר לפני זמן רב באזור הבלקן, כשההנחה הרווחת היא שהיוגורט נוצר שם לגמרי במקרה, בזכות הרגל הנוודים לאחסן את החלב בכלים סגורים, באקלים החם. עד מהרה, הטעם הייחודי וסגולותיו הרבות הפכו אותו לאחד המאכלים הפופולריים באגן הים התיכון, ומשם - עשו לו שם בעולם כולו (אוכל, מקודם)

יוגורט הוא ללא ספק אחד המוצרים המפתיעים בכל הנוגע לשילוב בין טעם, ערך תזונתי ונגישות
אחת ולתמיד: מתי כדאי לאכול יוגורט?
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | חן נוי • דנונה בשיתוף אתר MAKO | 1 תגובות

לארוחת בוקר, ערב או סתם נשנוש במהלך היום. היוגורט גם מכיל סידן וחלבון וגם תורם לתחושת שובע. מתי ואיך הכי מומלץ לאכול אותו? (אוכל, מקודם)

פרוביוטיקה זמינה אפשר למצוא למשל ביוגורט פרויביוטי או למשל בירקות כבושים במלח
החיידק הזה יסייע לחיזוק ההגנה הטבעית
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | דנונה בשיתוף וואלה

מערכת החיסון ממוקמת בתוך המעי שלנו, מה שאומר שלחיידקי המעי יש הרבה מאוד כוח והשפעה. זה מה שאתם צריכים להוסיף לתפריט היומי כדי לתגבר את החיידקים הטובים בגוף שלכם (אוכל, מקודם)

רכיבים פרה ביוטיים מותססים ע"י חיידקי המעי באופן סלקטיבי באופן התורם לבריאותנו.
פרה ביוטיקה: מה זה ולמה זה כל כך טוב לנו?
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | רותי לטר • דנונה בשיתוף אתר Ynet

כולם כבר שמעו על הפרוביוטיקה ועל יתרונותיה, אבל מה היא הפרה - ביוטיקה ואיך הרכיבים שלנו תורמים לנו? (אוכל, מקודם)

עם המודעות הגוברת לאורח חיים בריא ותזונה נכונה, קטגוריית היוגורט חווה התפתחות משמעותית
רגעים של פלא עם יוגורט דנונה של שטראוס
ח' בטבת תשפא | 23/12/20 | יעקב יפה בשיתוף דנונה

יוגורט הוא עולם שלם של ערכים תזונתיים - פלא בגביע אחד! את הפלא הזה, שהפך לאהוב במיוחד על כל שכבות האוכלוסייה, מובילה דנונה עם מוצרים ייחודיים ופיתוחים חדשניים (אוכל, מקודם)