חיידקים ידידותיים 4 תוצאות

חיידקים ידידותיים

יוגורט מהווה מקור לפרוביוטיקה – תרבית חיידקים שמשפיעה לטובה על הגוף והפלורה של המעיים
עונג בכפית: מה הופך את היוגורט למאכל נעלה?
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | מירב דוסטר • דנונה בשיתוף אתר MAKO | 2 תגובות

אולי חשבתם שמדובר בעוד מוצר חלב, אך היוגורט התגלה ממש בטעות, ואז גם התברר שמדובר במעדן עם סגולות בריאותיות. מסיוע למערכת העיכול ועד למניעת ריח פה: כל הסיבות להכניס יוגורט לתפריט היומי (אוכל, מקודם)

החיידקים הפרוביוטים שנמצאים ביוגורט עוזרים לפעולת מערכת העיכול
סיפורו של היוגורט - סקירה היסטורית
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | כיכר בשיתוף דנונה

העדויות הראשונות לקיומו של היוגורט עלו כבר לפני זמן רב באזור הבלקן, כשההנחה הרווחת היא שהיוגורט נוצר שם לגמרי במקרה, בזכות הרגל הנוודים לאחסן את החלב בכלים סגורים, באקלים החם. עד מהרה, הטעם הייחודי וסגולותיו הרבות הפכו אותו לאחד המאכלים הפופולריים באגן הים התיכון, ומשם - עשו לו שם בעולם כולו (אוכל, מקודם)

פרוביוטיקה זמינה אפשר למצוא למשל ביוגורט פרויביוטי או למשל בירקות כבושים במלח
החיידק הזה יסייע לחיזוק ההגנה הטבעית
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | דנונה בשיתוף וואלה

מערכת החיסון ממוקמת בתוך המעי שלנו, מה שאומר שלחיידקי המעי יש הרבה מאוד כוח והשפעה. זה מה שאתם צריכים להוסיף לתפריט היומי כדי לתגבר את החיידקים הטובים בגוף שלכם (אוכל, מקודם)

רכיבים פרה ביוטיים מותססים ע"י חיידקי המעי באופן סלקטיבי באופן התורם לבריאותנו.
פרה ביוטיקה: מה זה ולמה זה כל כך טוב לנו?
ט' בטבת תשפא | 24/12/20 | רותי לטר • דנונה בשיתוף אתר Ynet

כולם כבר שמעו על הפרוביוטיקה ועל יתרונותיה, אבל מה היא הפרה - ביוטיקה ואיך הרכיבים שלנו תורמים לנו? (אוכל, מקודם)