והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה אלגנטית וקצת אחרת לסעודת פורים, המדמה כובע של ליצן ומתאימה במדויק לאווירת החג. ניתן להמיר את הנקניקיות בפסטרמה או חזה עוף או את המילוי בכלל בסלט ירקות קצוץ ומרענן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת ארוחת ערב ערבה לחיך, ממצרכים שיש בכל בית, ללא צורך בקפיצה לסופרמרקט: טורטיה הממולאת בפטריות, בצל וגבינות ואז מטוגנת במחבת או נאפית, לקבלת מרקם קריספי - וכבונוס, היא מסבירה כיצד לבחור את הפטריות המשובחות ביותר ואיך "לשחק" עם המתכון (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מבשלות בכיכר)
והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מעין תבשיל שנכנס כולו לתוך טורטייה, יחד עם סלטון כרוב סגול עסיסי (ניתן גם להגיש את המנה לצד אורז, במקום זאת) - מנה קלה ומשביעה שבאה בול במקום אחרי שלגמתם צלחת מרק ואתם מרגישים שמשהו עדיין חסר לכם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
מורן פינטו עם מתכון לקציצות עוף עסיסיות שהיא עוטפת בטורטייה עם ירקות - ועוד לא נולד מי שיסרב לארוחה הזו: עשירה בטעם, קיצית, קלילה אך משביעה (מתכונים, אוכל)
בסך הכל זה די דומה לטוסט המוכר שלנו, אבל לא לזה הפשוט של קטשופ-גבינה צהובה, אלא עם ביצים מקושקשות, תרד, גבינת פטה ופלפלים אדומים. בואן פרובצ'ו! (מתכונים, אוכל)
יש אנשים שלא מסתדרים בלי סוג האוכל האהוב עליהם, ויש שממש לא יכולים בלי טורטייה - כמו החבר'ה בסרטון הבא, שתועדו כשהם פורצים למסעדה מקסיקנית ומחפשים נואשות אחר אוכל (מעניין)
שם הקוד במנה הזה הוא: נדיבות. במילים אחרות, אל תתקמצנו, והעמיסו כמה שיותר. במקרה הזה - More is More. מתכון לטורטייה עם חזה עוף מתובל וירקות (מתכונים, אוכל)