טעם של פעם


מתכון לעוגת תפוזים בחושה וקלאסית בטעם של פעם

כשנותנים לנו להחליט בין עוגות פאר לבחושות צנועות, לנוסטלגיה יש משקל כבד. הנה, הפעם היא ניצחה. את השבוע הזה אנחנו סוגרים עם עוגת תפוזים בחושה וקוצרת מחמאות בלי מאמץ (מתכונים, אוכל)

2
| כיכר אוכל |

איך עובד חוש הטעם שלנו?

מה בעצם מרכיב את הטעם? מהו "טעם של פעם" ומה הבדל בין מאכל זול למעדן יוקרתי? מסתבר שהמרכיב הפיסיולוגי של חוש הטעם הרבה יותר זניח ממה שחשבנו, והלשון משחקת תפקיד פחות חשוב מאשר המוח, הזיכרון, מצב הרוח ועוד אלף ואחד גורמים מעניינים (בבית)

דינה פלר |

יש דבר כזה טעם של פעם?

מה בעצם מרכיב את הטעם? מהו "טעם של פעם" ומה הבדל בין מאכל זול למעדן יוקרתי? מסתבר שהמרכיב הפיסיולוגי של חוש הטעם הרבה יותר זניח ממה שחשבנו (אוכל)

4
| דינה פלר |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר