לא רוצים יותר בורקסים ופחמימות מיותרות: שרת התחבורה מירי רגב ושרים נוספים, התלוננו השבוע בפני משרד ראש הממשלה מדוע לא מביאים לישיבות הממשלה אוכל בריא יותר מאשר בורקסים מהסופר (חדשות, פוליטי)
יוגורט מהווה חלק חשוב מהתזונה היומית הודות ליתרונותיו הרבים ולערכים התזונתיים שלו. לקראת תשעת הימים, היוגורטים של דנונה יכולים ללוות את כל המשפחה במגוון הזדמנויות לאורך היום עם טעמים עשירים ומרקמים מפנקים, ולספק חוויית צריכה מהנה ומזינה.
לכל אחת מסדרות היוגורט של דנונה תועלות ייחודיות משלה • כך בכל גביע בסדרת 'דנונה ביו', היוגורט הלבן, מכיל חלב, סידן, חלבון וחיידקים פרוביוטיים: פלא של ממש! (אוכל, בריאות)
לכל אחד מסוגי היוגורט של דנונה טעם נפלא ותועלות ייחודיות משלו. כך, למשל, כל גביע בסדרת היוגורט העשיר בחלבון 'דנונה פרו' מכיל 20 גרם חלבון, מתאים במיוחד לעוסקים בפעילות גופנית ותורם לתחושת שובע (נפלא לדעת)
יוגורט הוא מוצר טבעי המורכב משילוב של חלב ומחמצת, ובעל תכונות נפלאות, בדיוק כמו הפרזנטור שנבחר לייצג אותו, האיש, השמחה והקלידים, אריק דביר •
צפו (נפלא לדעת)
אתם שומעים סביבכם שיוגורט זה פלא, אבל מה באמת הופך אותו לכזה, שני ארד תזונאית שטראוס מסבירה את התהליך "מאחורי הקלעים", איך היא משלבת יוגורט ביומיומיום שלה ואיזה עוד תועלות מופלאות יש לו שאתם פשוט חייבים להכיר (נפלא לדעת)
כיכר בשיתוף דנונה | שני ארד תזונאית שטראוס | מקודם
צריכה מספקת של חלבונים חיונית לבריאות טובה וכמות החלבונים הנדרשת בתזונה משתנה לפי משקל, גיל, רמת הפעילות הגופנית ועוד, אך לא לכל החלבונים שאנחנו מקבלים בדיאטה יש את אותה איכות (נפלא לדעת)
פרשי, נמס בפה וטעים – יוגורט יכול להיות מעדן בכל שעה של היום. אבל לא סתם מעדן אלא כזה שיהיה בטעם אישי שגם ישפר לכם את מצב הרוח. איך תעשו את האקסטרה שדרוג שיעשה לכם את היום? (נעים לדעת)
יוגורט ביו לבן ממשפחת דנונה – יוגורט המכיל חלב, סידן, חלבון וחיידקים פרוביוטיים והוא הבסיס למגוון מוצרי היוגורט הרחב של דנונה היכולים להשתלב היטב בתזונה היומיומית שלכם (נפלא לדעת)
כולנו יודעים שיוגורט, פירות, ירקות וקטניות טובים לנו, עכשיו לפרקטיקה! תזונאית הגסטרו תמר פפר-גיק עוזרת לנו להבין איך לשלב אותם בקלות בתפריט ואיך רכיב ספציפי יסייע לכם בפעולת העיכול ()
סדרת לייט אנד פרי של דנונה מציעה דרך טעימה וקלה לשמור על המסגרת וליהנות הן מכל היתרונות של היוגורט, בהם חיידקים פרוביוטיים ידידותיים הפועלים במערכת העיכול והן ממגוון רחב של טעמים מפנקים במיוחד (אוכל ומתכונים)
ט"ו בשבט מתקרב ואיתו המנהג המסורתי של אכילת פירות מכל טוב הארץ. בבואנו לאכול פירות שעברו תהליך של ייבוש, גם כאן, עלינו להקפיד על צריכה מאוזנת המשלבת את היתרונות התזונתיים שעושים טוב לגוף שלנו ובצורה מדודה. שני ארד, דיאטנית שטראוס, מסבירה ומעניקה מספר המלצות מקצועיות שיאפשרו לכם ליהנות בצורה אידאלית מהיתרונות של הפירות (בריאות)
העדויות הראשונות לקיומו של היוגורט עלו כבר לפני זמן רב באזור הבלקן, כשההנחה הרווחת היא שהיוגורט נוצר שם לגמרי במקרה, בזכות הרגל הנוודים לאחסן את החלב בכלים סגורים, באקלים החם. עד מהרה, הטעם הייחודי וסגולותיו הרבות הפכו אותו לאחד המאכלים הפופולריים באגן הים התיכון, ומשם - עשו לו שם בעולם כולו (אוכל, מקודם)
מערכת החיסון ממוקמת בתוך המעי שלנו, מה שאומר שלחיידקי המעי יש הרבה מאוד כוח והשפעה. זה מה שאתם צריכים להוסיף לתפריט היומי כדי לתגבר את החיידקים הטובים בגוף שלכם (אוכל, מקודם)