כיסוני בצק 2 תוצאות

כיסוני בצק

אמפנדס במילוי עוף טחון ותפוחי אדמה
מתכון לאמפנדס במילוי עוף טחון ותפוחי אדמה
י' באב תשפ | 31/07/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

אמפנדס הם כיסוני בצק ארגנטינאיים שכל כך כיף לאכול, כי המילוי נספג היטב בבצק מבפנים, אך משאיר אותו יבש מבחוץ וכל ביס הוא חגיגה אמיתית. מתכון לאמפנדס במילוי פיקנטי של עוף טחון ותפוחי אדמה (מתכונים, אוכל)

קרעפלאך במילוי כבד עוף עם מרק צח
מתכון לקרעפלאך במילוי כבד עוף עם מרק צח
ח' בתשרי תשפ | 07/10/19 | מורן פינטו | 11 תגובות

השפית מורן פינטו עם מתכון לקרעפלאך מסורתיים - כיסוני בצק טעימים במילוי כבד שמגישים בתוך מרק עוף צח. את הקרעפלאך נוהגים לאכול בשלושה ימים: בערב יום הכיפורים, בהושענא רבה ובפורים. המשותף לימים אלו הוא שמדובר בימים חגיגיים, אך אינם נחשבים כיום טוב של ממש. לכן אוכלים בהם קרעפלאך, שהוא בעצם בשר - לרגל החגיגיות שמכוסה, כי זה לא לגמרי חג (מתכונים, אוכל)