![]() השר פרץ: לבחון את מחיר הלחם המפוקח כ"ו באדר תשפא | 10/03/21 | דניאל הרץ | 5 תגובות מבדיקה שערכה רשות התחרות לבקשת שר הכלכלה והתעשייה, עמיר פרץ, עלה כי עלות ייצור לחם מפוקח נמוכה משמעותית מהמחיר לצרכן שקבעה וועדת המחירים (בארץ) ![]() מתכון לפירורי לחם ביתיים מתובלים - פשוט ממכרים י"ז באדר תשפא | 01/03/21 | כיכר אוכל לפירורי לחם ביתיים יש טעם טוב וטרי יותר. הם מעולים בניצול שאריות והימנעות מ"בל תשחית" ויש אינספור דרכים להשתמש בהם. מהמתכון הפשוט הזה תקבלו כוס וחצי פירורי לחם משובחים (מתכונים, אוכל) ![]() משרד הכלכלה: ייתכן כי מחיר הלחם יתייקר כ"ג בכסלו תשפא | 09/12/20 | כיכר השבת | 7 תגובות בדיון שנערך היום בוועדת הכספים, חשף המפקח על המחירים מטעם משרד הכלכלה: "לאחרונה אנחנו מגיעים למסקנה שאולי נצטרך אפילו קצת לעלות את מחיר הלחם" (חדשות) ![]() מתכון לפוקאצ'ה רכה ועסיסית שתמיד מצליחה ט"ז בתשרי תשפא | 04/10/20 | מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 2 תגובות השפית מורן פינטו עם מתכון לפוקאצ'ות רכות ועסיסיות מבפנים וקראסט מענג מבחוץ שהכי טעים להגיש עם גבינות ומגוון מטבלים. כך תכינו בעצמכם לחם איטלקי מושלם - ולא תאמינו כמה זה קל (מתכונים, אוכל) ![]() מתכון ללחם ביתי מקמח מלא - רך כמו חמאה י"ד בתמוז תשפ | 06/07/20 | כיכר אוכל | 4 תגובות האם הכנתם פעם לחם ביתי? אנו חייבים לומר שבעינינו, זהו אחד הדברים המתגמלים ביותר שניתן לעשות. הוא דורש הרבה אהבה ומעט מאמץ, אבל כל כך מספק. מובטח לכם שתרגישו סופר גאים בעצמכם כשתחזו במוצר המוגמר ובכנות, את הטעם אי אפשר לנצח. הרבה יותר טוב מלחם קנוי. המשפחה שלנו מטורפת על הלחם הבסיסי הזה כי הוא כל כך רך, כמו כרית, עם לחות עסיסית וקמצוץ טעם אגוזי מהדגנים. זו באמת כיכר יומיומית מושלמת (מתכונים, אוכל) ![]() מתכון ללחם שוקולד עשיר ומהיר הכנה ט' בסיון תשפ | 01/06/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות נמאס לכם ממתכונים מסובכים ומורכבים? אנו שמחים להציע את המתכון הפשוט הזה ללחם שוקולד בקערה אחת. הוא קל, טעים ומתאים לארוחת בוקר, ארוחת ערב או כנשנוש בשעות אחר הצהרים (מתכונים, אוכל) ![]() דיאטנית קלינית מוסמכת: זהו סוג הלחם הבריא ביותר ב' בסיון תשפ | 25/05/20 | אביטל לוי לפחמימות אין שם טוב ובשנים האחרונות כולנו מנסים להיגמל מהן. ובכן, כדאי שתדעו שהן נחשבות לחומר מזין ומשמשות כמקור אנרגיה מרכזי בגופנו. אז איזה סוג לחם כדאי לצרוך? (בריאות) ![]() איך שומרים על לחם טרי לאורך זמן? מאחסנים במיקרוגל ו' באייר תשפ | 30/04/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות עם כל כמויות הלחם שאנו מכינים וצורכים בימים אלו, לא באמת ידענו איך גורמים להן להחזיק זמן רב ככל האפשר. מסתבר שהדרך לעשות זאת היא לאחסן אותן במיקרוגל והנה ההסבר (אוכל) ![]() 4 סיבות אפשריות למה הבצק לא תופח כ"ט באדר תשפ | 25/03/20 | כיכר אוכל | 5 תגובות למה הבצק לא תופח זו אחת השאלות הנפוצות ביותר בתהליך האפייה. אמנם אנחנו לא איתכם שם במטבח, אך אלה ארבע הסיבות המרכזיות שחשוב לשים לב אליהן בעת ההתפחה כדי לקבל בצק אוורירי וטוב לעבודה. תודו לנו אחר כך (מדריך, אוכל) ![]() מתכון ללחם ביתי מושלם - פריך מבחוץ, רך מבפנים כ"ט בטבת תשפ | 26/01/20 | כיכר אוכל בכנות? אחרי שטעמנו את הלחם הזה יהיה לנו קשה מאוד לאכול לחמים אחרים. סתם. פחמימות זה אהבה. אבל הלחם הזה עדיין מנצח. מתכון ללחם ביתי מושלם - פריך מבחוץ ורך מבפנים כמו במאפיית בוטיק שקלי קלות להכין, לא תאמינו עד כמה (מתכונים, אוכל) | ![]() |