לעתים, כשהטמפרטורות עולות, לא מתחשק לנו להעמיד סירים ולצרוך מאכלים כבדים. או אז אנו בוחרים בנתח נאה של לחם קלוי עם תוספות מעל. לפעמים מדובר באבוקדו וביצה קשה, לפעמים בעגבניות צלויות עם שמן זית ובזיליקום, אך לאחרונה, אנו חוזרים שוב ושוב למתכון הפשוט הזה של טוסט פטריות, שמרגיש יותר כמו מנה עיקרית ופחות כמו חטיף, כי הוא חם, מנחם ומלא בטעם (מתכונים, אוכל)
בלי ללכת סחור סחור, "פאן קון טומאט" זוהי מנה קטנה ופשוטה הכוללת לחם מתובל קלוי ועגבניות, אבל הטעם כל כך מדויק וממכר שלא צריך יותר. מנת טאפאס בסיסית מהמטבח הספרדי (מתכונים, אוכל)
אז מה עושים עם שאריות חלה משבת? טוסטים נוטפי גבינה אפויים בתוך מרק עגבניות. כן, מה ששמעתם. במילים אחרות, במקום סתם טוסטים שגרתיים, הוצאנו מהם את הקטשופ ואפינו אותם במרק עגבניות סמיך וטעים (מתכונים, אוכל)
למי שפספס, "ביצה בקן" היא ביצת עין שמכינים בתוך פרוסת לחם קלוי. אז החלטנו לשדרג את העסק ולהפוך את זה למתכון לביצה בקערת לחם אפויה. וזה מושלם (מתכונים, אוכל)
לחם לא זורקים! אומרים שהאיטלקים אלופים בניצול שאריות הלחם מאתמול, המתכון הבא יוכיח עד כמה הם עושים את זה בסטייל: קרוסטיני - פרוסות לחם קלויות בתנור ומתובלות בפיקנטיות (מתכונים, אוכל)