מאפה שמרים 6 תוצאות

מאפה שמרים

מאפה שמרים מלוח עם עגבניות מיובשות ופסטו
מתכון למאפה שמרים מלוח עם עגבניות מיובשות ופסטו
כ"ג באייר תשפא | 05/05/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן

מאפה שמרים חלומי שאפשר להכין מקמח לבן או קמח כוסמין ועליו עגבניות מיובשות ביתיות ורוטב פסטו - ביתי או קנוי, לבחירתכם. מתכון למאפה שמרים מלוח ומעליו עגבניות מיובשות, פסטו, קצח, שומשום ושמן זית (מתכונים, אוכל)

בטעם חלבי: עוגת שמרים שוקולד פרווה
מתכון לעוגת שמרים שוקולד עשירה בטירוף - פרווה בטעם חלבי
י"ב בתשרי תשפא | 30/09/20 | חסי סגל

סוף סוף זה קרה וכן, אני מתרגשת. מקץ הרבה הרבה ניסיונות, הכנתי עוגת שמרים במילוי שוקולד, שהיא פרווה ועדיין מושלמת, שגם חובבי חמאה מושבעים לא יבחינו בהיעדרה. על מה ההתלהבות, אתם תוהים? בטח שמתם לב שהמתכונים הפרווה שלי הם ללא תחליפי חמאה (מי אמר מרגרינה?!). אני מקפידה להשתמש בחומרים פרווה, משובחים בבסיסם - ולהוציא מהם את המיטב ולכן, אני לא ממליצה להתפשר ולחפש תחליפים לשמרים האלה. לאחר שתנסו אותם, לא תחזרו אחורה. מבטיחה (מתכונים, אוכל)

בטעם של פעם: עוגת שמרים גבינה ופירורים של חסי סגל
מתכון לעוגת שמרים במילוי גבינה ובציפוי פירורים של חסי סגל
ו' באייר תשפ | 30/04/20 | כיכר אוכל | 2 תגובות

עוגת הגבינה הזו היא נוסטלגית, כזו שמציפה זכרונות ילדות - בימי שישי אבא היה שב ממאפיית אנג'ל כשבידו פס שמרים גבינה עם שכבת פירורים פריכים מעל, שהיה כל כך טעים, עד שבקושי הצלחנו לא לחסל את כולו לפני שבת. הנה הגרסה הביתית (מתכונים, אוכל)

שבלולי שמרים עם קינמון
בערל'ה בערל'ה: 5 מתכונים לשבלולי שמרים חורפיים
י"ט בטבת תשפ | 16/01/20 | כיכר אוכל

סינרול, סינבון, שבלולי שמרים וקינמון, עם זיגוג או בלי, שנאפים בתבנית אחת, מסודרים זה לצד זה או נערמים זה על זה - בכל ווריאציה תקבלו מאפה חורפי מתוק ומנחם שאי אפשר להפסיק לאכול (מתכונים, אוכל)

מאפה שמרים משבלולי קינמון
מתכון למאפה שמרים משבלולי קינמון שהוא בעצם קרואסון ענק
י' בכסלו תשפ | 08/12/19 | כיכר אוכל | 1 תגובות

מתכון למאפה שמרים שמורכב משבלולי קינמון מבצק רך וסופר אוורירי. למעשה מדובר בקרואסון ענק ומתוק בטעם של חורף שעומד להפיל את כולם. הכי טעים להגיש לצד כוס שתייה מהבילה (מתכונים, אוכל)

סגולה לפרנסה. מפתח מתוק לשבת
חלת מפתח עם טוויסט: מתכון לשבלולי שמרים במילוי קינמון וזיגוג שוקולד לבן של אושרית אברג'יל
כ"ז בניסן תשעט | 02/05/19 | אושרית אברג'יל | 4 תגובות

בשבת שאחרי הפסח נהוג לאפות חלת מפתח כסגולה לפרנסה, ואם כבר סגולה, למה לא להמתיק אותה עוד קצת? בלוגרית האוכל והצלמת אושרית אברג'יל עם מפתח מתוק במיוחד שעשוי מסינבונים אישיים - שבלולי שמרים במילוי קינמון וזיגוג שוקולד לבן חלומי (מתכונים, אוכל)