מה נאכל היום?

מתכון לפולנטה קרמית אפויה - מינימום עבודה, מקסימום תוצאות

אח, פולנטה פולנטה. היא כה מנחמת, אבל לעתים קרובות פשוט לא מובנת. לעמוד ליד הגז ולערבב שעות על גבי שעות? לא תודה. הכירו את השיטה הידנית הזו לפולנטה קרמית אפויה. לפתע, התוספת הגבינתית הזו תיהפך למנה קבועה אצלכם בבית. בישול פולנטה בתנור אינו קונבנציונלי אבל זו השיטה היחידה שמייצרת את התוצאות העקביות ביותר ובעוד הפולנטה עושה את שלה בתנור, מקדו את האנרגיה שלכם להכנת הציפוי שבחרתם, בכיריים. אנחנו חובבים של פטריות פריכות או ירקות מוקפצים רכים, אבל זו יצירת המופת שלכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

באנו לשדרג

פולנטה איטלקית קטיפתית וממש לא מסובכת

הריקוטה מביאה את הטעם העשיר והפרמזן מוסיפה את העומק ושתיהן יחד ישכיחו מכם כל מה שידעתם על פולנטה - או מה שהישראלים חובבי הסטראוטיפים העדתיים אוהבים לחשוב על מחית התירס תוצרת אירופה (מתכונים, אוכל)

1
| כיכר אוכל |

דייסת ממליגה רומנית או פולנטה איטלקית

דייסת הממליגה, שהתחילה כלחם עניים והיום מפארת מסעדות יוקרה, היא בעצם הגרסה הרומנית של תבשיל הפולנטה האיטלקי, אך סמיכה יותר. מתכון לממליגה משובחת במרקם רך ונימוח (מתכונים, אוכל)

2
| כיכר השבת |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר