במקום להשתמש בריזוטו, אנחנו מכינים את הארנצ'יני מ"אורז" כרובית נימוח ובמקום לטגן, אנחנו אופים אותם. מתכון לארנצ'יני: כדורי "אורז" ממולאים בגבינה עם ציפוי פריך (מתכונים, אוכל)
בימים כאלה אנחנו מחפשים לגוון כמה שיותר בארוחות, אך רצוי שזה לא יגרור עבודה קשה - והמנה הזו עונה על הדרישות: מתכון לאורז כרובית עם חזה עוף בסגנון הודי, או כמו שאנחנו אוהבים לקרוא לזה: הארוחה הכי שווה שתוכלו להכין עם אורז כרובית (מתכונים, אוכל)
אנחנו הראשונים שנצהיר כמה אוכל בריא בתחפושת של "טעים" פחות עושה לנו את זה - אבל יש יוצא דופן: האורז הזה - הוא עשוי ממאה אחוזי כרובית בתוספת שום ותערובת עשבי תיבול ובגדול מדובר בפחמימה הכי לא פחמימה שתאכלו אי פעם (מתכונים, אוכל)
למה אנחנו אוהבים טייק אווי אסייתי? זה מהיר, קל, טעים ומושחת במידה. למה אנחנו ממש שונאים טייק אווי אסייתי? כי זה שמנוני ומנפח ובואו נודה על האמת: יחסית יקר לאוכל וכבר עדיף להשקיע בארוחה מסודרת בחוץ (מתכונים, אוכל)
טוב, זה לא בדיוק אורז, אבל החיקוי לא נופל מהמקור ובדרך מפיל איתו כמה קלוריות. מתכון לאורז כרובית עם ירקות בסגנון מקסיקני - בריא יותר ודל פחמימות (מתכונים, אוכל)