מתכון לאמפנדס


מה אוכלים היום?

מתכון לאמפנדס בתנור: כיסונים אפויים במילוי עוף

כיסונים לטיניים פופולריים שאפשר למצוא במסעדות יוקרה ובדוכני רחוב - ועכשיו גם על השולחן שלכם, בארוחה משפחתית סופר מפנקת: מתכון לאמפנדס ממולאים בעוף ואפויים בתנור, מה שחוסך זמן יקר של טיגון וגם בריא יותר (מתכונים, אוכל)

6
| כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה אוכלים היום?

אמפנדס במילוי פיקנטי של עוף ותפוחי אדמה

אמפנדס הם כיסוני בצק ארגנטינאיים שכל כך כיף לאכול, כי המילוי נספג היטב בבצק מבפנים, אך משאיר אותו יבש מבחוץ וכל ביס הוא חגיגה אמיתית. מתכון לאמפנדס במילוי פיקנטי של עוף טחון ותפוחי אדמה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

לכבוד שבת

אמפנדס פריכים במילוי בקר - עם חריפות עדינה

אמפנדה היא מאכל שעשוי מבצק ממולא ואפוי שמקורה בגליסיה, ספרד, אך בשל מהגרים רבים שנדדו משם, הפך המאכל לפופולרי ונפוץ במיוחד בארגנטינה. את האמפנדס הללו ניתן להקפיא עד שלושה חודשים והם מתאימים במיוחד כשרוצים לגוון את המנות בשולחן השבת (מתכונים, אוכל)

4
| כיכר אוכל |

סעודה מפסקת

3 סוגי קרעפלאך מעולים לסעודה מפסקת

הקלאסי - במילוי בשר עם מרק צח, הקליל - במילוי כבד עוף שאפשר לצוות לו מרק עוף, או שלא והגרסה הארגנטינאית: אמפנדס - במילוי בשר או פטריות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

ספיישל סעודה מפסקת

הגרסה הארגנטינאית לקרעפלאך: אמפנדס

סעודה מפסקת בסטייל: מתכון לאמפנדס - כיסוני בצק ממולאים בשר, או בקיצור, הגרסה הארגנטינאית לקרעפלאך. הם טעימים, עסיסיים ונחטפים במהירות. קבלו את מאכל הדגל הדרום אמריקאי עם שני מילויים שווים - בשרי ופרווה (מתכונים, אוכל)

3
| כיכר אוכל |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר