מתכון לגזרים שלמים צלויים


בריא יותר

מתכון לגזרים צלויים בחומץ בלסמי וסוכר חום שמכינים ברבע שעה

גזר הוא חידה: שוהה במקרר שבועות ארוכים ונשאר במיטבו, אך אם נחשף לחום (או לזיגוג של דבש) הוא הופך לעיסה מתוקה ודביקה. כשמטפלים בהם בזהירות, גזרים מבושלים יכולים להוות מנת צד נהדרת. כאן אנו פורסים אותם, מאדים עד לריכוך כמעט מלא ואז מצפים בחומץ בלסמי מצומצם, שמאזן את מתיקות הסוכר החום ומוסיף עומק למנה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

ראש השנה

'צימעס' מעודכן: גזר גמדי בזיגוג דבש

ה"צימעס" - פרוסות גזר ברוטב מתקתק, מככב בשולחן החג של משפחתנו כבר דורי דורות. השנה, החלטנו לשדרג את המנה המסורתית הזו לגרסה מודרנית ואטרקטיבית יותר: עם גזר גמדי ולא בגודל רגיל. ארבעה מרכיבים, 25 דקות והיא מוכנה (מתכונים, אוכל)

2
| כיכר אוכל | עריכה: שרי ברינר-שיפמן |

משדרגים: גזרים שלמים צלויים בטעם מעושן עשיר

תשכחו מכל מה שידעתם על גזר מבושל. תשכחו מלחתוך אותו בדייקנות לקוביות קטנות. תשכחו מריכוך במים חצי שעה לפחות. זה מתכון הגזר היחיד שאתם צריכים כתוספת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר