כל אחד צריך לדעת להכין לביבות תפוחי אדמה ראויות - והנה המתכון המושלם ללביבה חמה ולא בדיוק מתוקה לחג החנוכה. העיקרון פשוט: ככל שתסחטו יותר נוזלים מהירקות, הלביבה תהיה יותר קריספית (מתכונים לחנוכה, אוכל)
תוך חצי שעה יעמדו על שולחנכם לביבות נהדרות, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ - שלמען האמת, יתחסלו ברגע. בהתחייבות. מה יש בהן? שאריות פירה, גבינה ועירית. הנוהגים בהיתר יגישו אותן עם סלמון מעושן וגבינת שמנת, ואלה שלא - גם ירקות יעבדו מצוין (מתכונים, אוכל)