מאפינס התרד והפטה הללו מלוחים במידה המדויקת, מזינים, יפים בטירוף (בל נשכח שאנחנו אוכלים קודם עם העיניים), קלים להכנה ומתאימים לארוחת בוקר, צהריים, בראנץ' או ערב - עם חביתה, סלט קצוץ, סלמון מעושן או מרק לצידם. הניחו אחד (או שניים) כאלו בקופסת האוכל של ילדכם ותקבלו "ראש שקט" עד שישוב מבית הספר (מתכונים, אוכל)
מתחת לציפוי הסוכר של מאפינס החמוציות הללו, מסתתרת הפתעה בדמות עוגת גבינת שמנת שהופכת אותם למאפינס שתחזרו להכין שוב ושוב ותזנחו את כל השאר. אכלו אותם לארוחת בוקר או לקינוח והוסיפו מעט גרידת לימון לבלילה אם אתם אוהבים את שלכם עם קצת טעם הדרי (מתכונים, אוכל)
ארוחה מהירה שאף אחד לא יוכל לסרב לה: מתכון למאפינס גבינה עם 3 תוספות לבחירה - זיתים, תירס או בצל מטוגן. מערבבים את הבלילה, מפזרים בתבנית שקעים ולתנור (מתכונים, אוכל)