והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת "מנה של שגרה", כהגדרתה, בלי גינונים, טרחה וערמות של כלים. קוצצים ירקות, מעבירים לסיר או מחבת, יחד עם הפסטה, מערבבים ומקפיצים - ותוך 45 דקות תוכלו להנות מכל הטוב הזה על השולחן שלכם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
המתכון הזה הוא לגמרי תגלית (בעיקר לעצלנים, אבל לא רק). בפעם הבאה שתרצו ליצור ארוחת צהריים בקלות ובמהירות ולא להתמודד עם המוני כלים מלוכלכים תדעו לאן לפנות (מתכונים, אוכל)
לא משנה אם אתם בני 9 או 99, אין ארוחה שמנצחת את הפשטות הממכרת של ספגטי עטוף ברוטב ושניצלונים פריכים בצד. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת ארוחת פסטה ושניצל מהירה וטעימה (מתכונים, אוכל)
10
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
יש ימים שבהם אנו הופכים את כל המטבח וטורחים בהכנת מנות גורמה מושקעות בטירוף - ויש ימים בהם נעשה כמעט הכל כדי לא להכין ארוחת ערב. ספגטי אליו אוליו מיועד לימים האלו. הגרסה שלנו למנת הפסטה המסורתית הנפוליטנית דורשת רק 20 דקות הכנה (וחמישה מרכיבים בלבד). כמה טיפים: ראשית, כדאי להשתמש בשמן זית באיכות גבוהה, מכיוון שהוא אחד מכוכבי המתכון הזה. שנית, בשלו את תערובת השמן-שום במחבת גדולה וגבוהה, כדי שתוכלו להקפיץ במרץ בזמן הוספת האטריות. פעולה זו תקל עליכם להשיג רוטב מבריק ויפהפה (מתכונים, אוכל)
מתכון לספגטי אלה פוטנסקה: איטליה בצלחת תוך 30 דקות, כשכולם רעבים ולאף אחד אין כוח לעבוד קשה על ארוחת מופת. יש לא מעט גרסאות להכנת הפסטה הזו וכולן בעלות ריח עוצמתי שקשה לעמוד בפניו (מתכונים, אוכל)
תשכו את כל מה שידעתן על פסטה וגבינה: היישר מהמטבח האמריקאי האהוב קבלו מתכון למאק אנד צ'יז. ההוראות קצרות, ההכנה קלה והתוצאות חלומיות (אוכל, מתכונים חלביים)
מתכון למנה יפה וצבעונית של ספגטי ארוכים, שלל ירקות מוקפצים ומגוון טעמים. הספגטי מתאים כארוחה בפני עצמה, כתוספת נלווית למנה העיקרית ואף כסלט קר (מתכונים, אוכל)
אין שילוב קלאסי יותר מספגטי ורוטב עגבניות. אך המתכון הזה מציע שדרוג מיוחד למנת הילדים הזו, ובמקום סתם רסק אדום, קבלו את הגרסה למשקיענים: רוטב עגבניות מיובשות בטעם נפלא ואפס מאמץ (מתכונים, אוכל)