אנו אוהבים את הארוחה הזו מכיוון שהיא מהירה, קלה ומשאירה את המטבח שלנו נקי. היא מורכבת מעוף בברביקיו לח ועסיסי שמצוות לבטטות מתקתקות. שמן הזית המצפה את הבטטות מתערבב עם רוטב הברביקיו של העוף במהלך האפייה, כך שגם הבטטות מצופות ברוטב. רק הקפידו לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, כך שהן יתבשלו באותו פרק זמן שלוקח לעוף להתבשל (מתכונים, אוכל)
10 דקות אתם מתעסקים עם העוף והבטטות ובזמן שהם מקבלים השחמה יפה בתנור, תעבדו על סלט רענן שתגישו לצידם. בונוס: תוכלו לארוז את המנה הזו לארוחת צהריים במשרד - ואף אחד לא יתלונן על ריח מאתגר. להפך (מתכונים, אוכל)