מתכון לקינוח 9 תוצאות

טארטלט פיסטוק ופטל
מתכון לטארטלט פיסטוק ופטל יפהפה של מלי יהודיוף
ט"ז באב תשפא | 25/07/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 10 תגובות

אתם חייבים לנסות לפחות פעם אחת להכין את הקינוחים שלכם בעצמכם - ומלי יהודיוף תלווה אתכם שלב אחר שלב עד לתוצאה המדהימה: טארטלט במילוי 3 שכבות של קרם פיסטוק, מרמלדת פטל וגנאש שוקולד לבן ופטל - קינוח מרשים וחגיגי שאפשר להכין במנות אישיות או פאי אחד גדול ולקשט באינסוף דרכים (מתכונים, אוכל)

פנה קוטה - קינוח איטלקי קלאסי
מתכון לפנה קוטה: קינוח איטלקי קלאסי וממש לא מסובך
ו' בתמוז תשפא | 16/06/21 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

ככה אנחנו אוהבים את הקינוחים שלנו: רכיבים פשוטים וזמינים שהופכים לקינוח מרשים ויפה שלא באמת צריך להתאמץ להכין אותו. מתכון לפנה קוטה - קינוח איטלקי קלאסי, קר, מתוק ומרענן שמתאים בול לאירוח קיצי (מתכונים, אוכל)

עוגת נפוליאון במילוי גנאש שוקולד ושכבת קראנצ' מדהימה
מתכון לעוגת נפוליאון אישית משגעת עם טוויסט מיוחד
כ"ב בסיון תשפא | 02/06/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 1 תגובות

מלי יהודיוף עם פרשנות מיוחדת ויפהפייה לעוגת השכבות הקלאסית - ואל דאגה, זה רק נראה מסובך להכנה. מתכון לעוגת נפוליאון אישית עם שכבה קראנצ'ית מדהימה, גנאש שוקולד חום וגנאש שוקולד לבן על בסיס ריבועי בצק עלים פריכים. פינוק מושלם לשבת (מתכונים, אוכל)

כדורי מלון יפהפיים ברוטב חמצמץ-מתקתק
מורן פינטו מכינה קינוח קיצי של כדורי מלון ברוטב חמצמץ-מתקתק
ט' באייר תשפא | 21/04/21 | כיכר אוכל | 1 תגובות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מביאה לנו קינוח שקל ליצור (אפילו בשבת עצמה) וכיף לאכול והיי, הוא אפילו בריא. מושלם, כבר אמרנו? קדימה, רוצו להכין (מתכונים, אוכל)

ארטיק מגנום ביתי מפנק
מתכון לארטיק מגנום ביתי מפנק של מלי יהודיוף
כ' בטבת תשפא | 04/01/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 3 תגובות

למה לקנות אם אפשר להכין בבית? קבלו את המתכון של מלי יהודיוף לארטיק מגנום מתוק ומנחם עם מגוון תוספות וקישוטים, שאין כמו לתת לו ביס ולהתענג על ההתפצחות המפנקת. הקינוח האולטימטיבי לאירוח אישי (מתכונים, אוכל)

גנאש שוקולד
מתכון לגנאש שוקולד שאפשר להכין חלבי או פרווה
י"ד בכסלו תשפא | 30/11/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

גַנַאש זה השם שהצרפתים העניקו לשילוב העסיסי בין שוקולד לשמנת והוא מהווה תוספת אסטרטגית לכל קינוח: גנאש חם - לצד גלידה; גנאש פושר - כציפוי לעוגות, קאפקייקס ועוגיות; גנאש קר - מגלגלים לכדורי שוקולד מצופים באבקת קקאו ויש לכם טראפלס (מתכונים, אוכל)

כדורי פיסטוק ללא אפייה
מתכון לכדורי פיסטוק ושיבולת שועל ממכרים ללא אפייה
י"א בחשוון תשפא | 29/10/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

הכדורים הממכרים האלה יכולים להיות קינוח נהדר לסעודת השבת וגם להיות ה"משהו מתוק" הזה ליד הקפה בשאר השבוע (מתכונים, אוכל)

אגסים אפויים עם קראמבל שקדים ומייפל
מתכון לאגסים אפויים עם קראמבל שקדים ומייפל
ו' בחשוון תשפא | 24/10/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

כשצריך קינוח וצריך אותו מהר תקתקו את זה: מתכון לאגסים אפויים עם קראמבל שקדים ומייפל - קינוח מהיר, אלגנטי ומתוחכם שנותן יופי של פייט לעוגת שלוש-שכבות או פאי מפואר. אין לכם אגסים? לכו על תפוחים (מתכונים, אוכל)

זה רק נשמע בלתי אפשרי: גלידה מטוגנת בגרסה הקלה והמהירה
מתכון לגלידה מטוגנת בגרסה הקלה והמהירה
י"ז בתמוז תשפ | 09/07/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות

גלידה מטוגנת החלה את דרכה הקולינרית במטבחים מקסיקניים ובעשור האחרון הפכה לנפוצה גם באיזור סין. הכנתה קצת מורכבת ומאיימת, אז בחרנו לדלג על כמה שלבים ובמקום זאת, אנו מצפים את כדורי הגלידה שלנו בפתיתי תירס חמאתיים ופריכים שקלויים בנפרד, כך שטעמה מטוגן, ללא הדרמה (מתכונים, אוכל)