אנחנו תמיד אופים קציצות בתנור במקום לטגן אותן. לא יודעים מה אתכם, אבל יש לנו אפס עניין לעמוד ליד הכיריים הלוהטות במשך חצי שעה. לא, תודה! בנוסף, אפייה מסייעת לקציצות לשמור על צורתן ומונעת מהן להתייבש (מתכונים, אוכל)
דניאלה שרביט היא מאפרת ומעצבת שיער בעלת ידי זהב, שגם חוטאת בבישול ואפיה מדי פעם וחשבון האוכל שלה באינסטגרם מונה למעלה מארבעה עשר אלף עוקבים, ולא בכדי. הפיד שלה אסתטי במיוחד ומעורר תאבון. הנה המתכון שלה לקציצות בשר מתובלות עם אפונה, שמכינים בקלות ובמהירות (מתכונים, אוכל)
ארוחה משפחתית שכולם יאהבו כל כך: מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני רכה שאי אפשר לסרב לה. בונוס: אתם לא צריכים לטגן את הקציצות (מתכונים, אוכל)