הסוד במתכון הזה? רוטב מופלא שאפילו הילד הבררן והמפונק שלנו אהב וביקש שנכין שוב. מה עוד יש בו? עור פריך וזהוב ומתיקות מאוזנת ולא מופרזת. בקיצור, התכוננו לקבל ציון גבוה על כישורי הבישול שלכם (מתכונים, אוכל)
אין חיה כזו, יותר מדי מתכונים לעוף צלוי. הם מושלמים לארוחת צהריים מהירה, לאירוח וכמובן לשבת (ולא, אתם לא באמת אמורים לחכות עד שהיא תבוא). אתם רק צריכים רוזמרין, לימון, שום וטימין וקערה ותבנית אחת. זה שילוב טעים בטירוף שעושה פלאים לבשר. ערבבו הכל יחד ותנו לתנור שלכם לעשות את העבודה בשבילכם. עם אורז לבן וסלט - אתם (והמטבח) מסודרים (מתכונים, אוכל)
זו בעיה נפוצה: אתם חושקים בעוף מטוגן... אבל אתם לא רוצים לטגן אותו בפועל. לצורך כך יש את המתכון הזה. עדיין תקבלו עוף שפריך מבחוץ ורך מבפנים, רק עם הרבה פחות בלגן (מתכונים, אוכל)