מתכון לתבשיל עוף וירקות


מה נאכל היום?

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם שלל ירקות צבעוניים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה בריאה, דיאטטית וקלילה לעיכול ולהכנה: חזה עוף - שניתן לקנותו בשלמותו או כשהוא כבר חתוך לרצועות (רק שימו לב שלא יהיו דקות מדי) ולפרוס לקוביות בבית וירקות מגוונים, כולל זוקיני צהוב ומיוחד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

7
| כיכר אוכל |

מה אוכלים היום?

תבשיל עוף וירקות קליל ומשביע תוך 20 דקות

יש לכם שאריות בשר הודו או חזה עוף מבושל במקרר? תכניסו אותן לסיר! תוך פחות מחצי שעה יש לכם תבשיל קיצי נהדר, קליל אך משביע וטעים טעים: מתכון לעוף מבושל עם עגבניות ותרד ברוטב עם נגיעות אסייתיות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

מה נאכל היום?

תבשיל עוף ואפונה בסיר אחד של אושרית אברג'יל

צלי עוף עסיסי עם בצל מטוגן, אפונה וסלרי, המתובל בכורכום ותבלין גריל עוף ארומטיים. מהווה אלטרנטיבה בריאה לארוחת צהריים שהילדים יזללו וגם ההורים שלהם וכל זאת - בקלי קלות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל |

לכבוד שבת

תבשיל עוף ברוטב ירקות שורש עסיסי

הריח המשגע והטעם המופלא של המנה הזו מוכיח: ממש לא צריך חורף בחוץ כדי ליהנות מקדרת עוף וירקות איכותית. רבע שעה עבודה ובישול של שעה וחצי שמתחיל על הכיריים ומסתיים בתנור (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל |

ארוחה משפחתית

מה אוכלים היום? תבשיל עוף עם המון ירקות כתומים

השפית מורן פינטו עם ארוחה משפחתית טעימה ועסיסית: תבשיל עוף חורפי עם בטטות, דלעת, דלורית וגזר בתוספת תיבול שום ובהרט שעושה עבודה טובה יותר כשהוא טרי (מתכונים, אוכל)

4
| מורן פינטו |

לכבוד שבת

תבשיל עוף עם כרוב ופלפלים מאודים לשבת

מנה מפנקת ומחממת לב שמתאימה מאוד לשבת חורפית - סיר אחד גם לעיקרית וגם לתוספת: מתכון לתבשיל עוף עם כרוב ופלפלים מאודים, מתובל בפיקנטיות עדינה. מסוג המאכלים שאחרי הביס הראשון תוהים איך לא חשבנו על זה לבד? (מתכונים לשבת, אוכל)

4
| מורן פינטו |

מה אוכלים היום?

ארוחה בחצי שעה: תבשיל עוף אדום

ארוחה שלמה במינימום עבודה תוך חצי שעה: מתכון לתבשיל עוף, אפונה וגזר ברוטב עגבניות אדום שכיף לנגב עם לחם טרי. מנה קלה ופשוטה להכנה שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

כיכר השבת |

מה אוכלים היום?

כתום ועסיסי: תבשיל עוף עם ירקות

ארוחה משפחתית נהדרת בסיר אחד: מתכון להכנת תבשיל עוף כתום עם תפוחי אדמה, גזר ואפונה. הכי טעים? להשאיר את הרוטב לסוף ולנגב עם פרוסת לחם נדיבה (מתכונים, אוכל)

9
| כיכר השבת |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר