העוגה הרכה והלחה הזו מנוקדת בפרוסות תותים ומעוטרת בזיגוג של מיץ לימון חמוץ-מתוק מרענן בטירוף. והכי חשוב, היא תישמר, כשהיא מכוסה על השיש, למשך כשלושה ימים. תרגום: אתם יכולים להגניב פרוסה מתי שתרצו (מתכונים, אוכל)
התותים עוד רגע עוזבים אותנו עד לשנה הבאה וזה הזמן לנצל אותם בכל דרך. כן, גם בתור מנת פתיחה של שולחן החג. מורן פינטו עם מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול, שמיר ונגיעה של פלפל חריף מעקצץ (מתכונים, אוכל)