כרוב סגול הוא מוצר שמשפחתי אוהבת במיוחד - ובכל צורה. הפעם נתבקשתי ליצור ממנו מנה בסגנון המזרח הרחוק וכך עשיתי: עם ירקות פרוסים דק, שומשום קלוי ורוטב חמצמץ טעים טעים. הכינו מראש כמות נאה של סלט ותבלו אותו לקראת ההגשה (מתכונים, אוכל)
סלט כרוב וגזר מוגש אצלנו לשולחן כמעט בכל ארוחה. הוא מוסיף רעננות וקראנצ'יות לכל מנה. במתכון לקולסלאו המיוחד הזה, הנחנו בצד את המיונז והשתמשנו במקום בחומץ ויוגורט. התוצאה? קלאסיקה קלילה וטעימה יותר. והכי חשוב, מוכנה במהירות הבזק (מתכונים, אוכל)
ככה אנחנו אוהבים את העיקרית לשבת: טעימה, עסיסית וכל כך קלה להכנה. מתכון לפרגיות על מצע סלט כרוב וגזר ברוטב סויה. מכינים בנפרד ומאחדים סמוך להגשה (מתכונים לשבת, אוכל)