נותרו לכם שאריות סלמון מארוחת צהריים? מדהים. תוכלו להשתמש בהן להכנת הסלט הקליל והמזין הזה. הוסיפו חסה (טיפ: אם יש לכם במקרר עלי חסה מעט "עייפים", הכניסו אותם לקערה עם מים וקוביות קרח והם יקבלו את הפריכות שלהם בחזרה), בצל סגול, נקטרינות ורוטב עסיסי והמנה שלכם מוכנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
יש כל כך הרבה סיבות להכין את הסלט הזה: הוא קל לעיכול ולהכנה, מהיר, עשיר, דיאטתי, בריא ומזין. מתאים בול לימי ראשון שבהם הבטן עמוסה ממאכלי השבת ולתשעת הימים שבהם נאסרה אכילת בשר ועוף. שילוב של סלט וחלבון במנה אחת? לקחנו (מתכונים, אוכל)
מורן פינטו עם סלט שיכול להפוך ממנת פתיחה לארוחה שלמה כשרוצים משהו מרענן, קליל ולא מכביד בימי הקיץ החמים: מתכון לסלט סלמון צרוב שאפשר להגיש חם או קר (מתכונים, אוכל)
מנת פתיחה נהדרת לשולחן השבת: מתכון לסלט ירוק עם קוביות סלמון חם ברוטב שום פיקנטי שטעים לאכול גם כארוחה קלילה אך משודרגת בסתם יום של חול (מתכונים, אוכל)