יש כל כך הרבה וריאציות לעוגיות שוקולד צ'יפס, אבל אלו מעט מלוחות, עם נגיעות טעם אגוזיות, תודות לטחינה, שגם יוצרת מרקם ייחודי - החלק התחתון שלהן הופך לפריך, בעוד החלק הפנימי נשאר לח ודביק. בנוסף, זילוף של מלח גס בסיום מוציא עוד טעם מהטחינה והשוקולד המריר. בקיצור, שלמות (מתכונים, אוכל)
העוגיות הללו כל כך מהירות, שתוכלו להספיק להכין אותן על הבוקר ולשלוח עם הילדים לבית הספר (50 דקות, כולל קירור). הן עמוסות בשיבולת שועל, חמאת בוטנים, בננה ואגוזי מלך - מרכיבים שיבטיחו לכם שובע לכמה שעות וטעם חלומי, ששווה לקום בשבילו מהמיטה (מתכונים, אוכל)
עוגיות שיבולת השועל הללו קלות להכנה וכמעט בלתי אפשרי לטעות איתן (כי מה כבר יכול להשתבש בשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים?). הן בדיוק הכתובת לכאלו שאינם מרגישים במיטבם במטבח, אבל עדיין כל כך טעימות, שיזכו אתכם במחמאות רבות. בונוס: הן גם נטולות גלוטן. שימו לב: לקבלת העוגיות הטובות ביותר, הוסיפו כוס אחת של שיבולת שועל פנימה, בכל פעם (מתכונים, אוכל)
מדובר בעוגיות משגעות שמתקתקים בכמה דקות, אבל השוס האמיתי הוא גלידת השוקולד הבריאה שמגישים איתן. מתכון לסנדוויץ' עוגיות עם גלידת שוקולד פרווה (מתכונים, אוכל)