גרסה בריאה ודיאטטית לארוחת צהריים שאנחנו רוצים לאכול אחרי שבת (ובשלהי תקופת הקורונה שבה זללנו ללא הכרה - בתקווה שזהו אכן הסוף שלה). עוף עם שומשום מוקפץ במחבת ברוטב מתקתק, בסגנון אסייתי, עם תוספת מזינה שאינה פחמימה: פרחי ברוקולי שמתבשלים באותה מחבת וחוסכים שטיפה של כלים רבים (מתכונים, אוכל)
אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת המנה שהכי כיף לאכול: נאגטס! נגיסי עוף שמנמנים וטעימים עטופים בטמפורה פריכה ורכה בו זמנית - ארוחה קלילה וקלה שכולם כולם יאהבו (מתכונים, אוכל)
3
| אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
בינתיים, כשנתחי העוף בשמן, זה בדיוק הזמן להכין סלט ירקות מרענן ומתובל היטב, ולהגיש יחד. מתכון לעוף בציפוי קראנצ' עשבי תיבול. מוכן תוך לא יותר מ-15 דקות (מתכונים, אוכל)