פטריות 14 תוצאות

קלאס באפס מאמץ: פטריות צלויות בבלסמי וטימין
מתכון לפטריות צלויות בבלסמי וטימין - קלאס באפץ מאמץ
ו' באדר א' תשפב | 07/02/22 | כיכר אוכל | 2 תגובות

חושבים שפטריות טובות רק כתוספת לפיצה או סלט? כנראה שלא ניסיתם את המתכון הזה. הוא בשרני (ופרווה), טעים ומוכן תוך 30 דקות - הליווי האידיאלי לכל מנה עיקרית, מסטייק ועד פסטה. והשוס: דיאטטי ועוזר לנו לא לנשנש דברים שנתחרט עליהם אחר כך (מתכונים, אוכל)

שיגעון במחבת: טונה אדומה מוקפצת עם פטריות ובצל ירוק
מתכון לטונה אדומה מוקפצת עם מלא פטריות ובצל ירוק
ט"ו בסיון תשפא | 26/05/21 | כיכר אוכל | 6 תגובות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר": טונה אדומה מוקפצת עם פטריות שונות ובצל ירוק - מנה שניתן להגיש אף כתוספת לדג המרכזי בליל שבת. את הטונה ניתן, כמובן, לרכוש אצל דייגים ויש לה סוגים ומחירים מגוונים, אך גם בסופר הקרוב לביתכם תוכלו למצוא אותה ובטעם משובח להפליא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

ריזוטו פטריות
מתכון לריזוטו פטריות - וזה לא באמת מסובך
ו' באלול תשפ | 26/08/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

זו אחת מהמנות האיטלקיות המתנשאות האלה, עם יותר מדי הוראות ושלבים ורכיבים מוזרים כמו "אורז ארבוריו". אבל היי, בשביל זה אנחנו כאן ויחד נצלח את האתגר בשלום (מתכונים, אוכל)

פטריות מוקפצות
המדריך המלא להכנת פטריות מוקפצות מושלמות
ב' בתמוז תשפ | 24/06/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות

אם ניסיתם להקפיץ פטריות והן יצאו רוויות בנוזלים, מכווצות ובלתי מרשימות בעליל - אל ייאוש. אנחנו נסביר לכם איך עושים את זה נכון. מתכון לפטריות מוקפצות מושלמות - שמלווה אתכם מבחירת המחבת ועד לרגע שמכבים את האש (מתכונים, אוכל)

ארוחה לכל דבר: טוסט פטריות עשיר
מתכון לטוסט פטריות עשיר שמהווה ארוחה לכל דבר
ט"ו בסיון תשפ | 07/06/20 | כיכר אוכל

לעתים, כשהטמפרטורות עולות, לא מתחשק לנו להעמיד סירים ולצרוך מאכלים כבדים. או אז אנו בוחרים בנתח נאה של לחם קלוי עם תוספות מעל. לפעמים מדובר באבוקדו וביצה קשה, לפעמים בעגבניות צלויות עם שמן זית ובזיליקום, אך לאחרונה, אנו חוזרים שוב ושוב למתכון הפשוט הזה של טוסט פטריות, שמרגיש יותר כמו מנה עיקרית ופחות כמו חטיף, כי הוא חם, מנחם ומלא בטעם (מתכונים, אוכל)

פטריות יער ושיטאקי ברוטב שמנת ויין לבן
מתכון לפטריות יער ושיטאקי ברוטב שמנת ויין לבן
ה' בסיון תשפ | 28/05/20 | מורן פינטו

מורן פינטו עם תבשיל פטריות ושאלוט עסיסי וסמיך שאפשר להגיש כרוטב לפסטה וניוקי או כתוספת מעל פירה ואפילו אורז (אוכל, מתכונים)

פטריות קריספיות שמשדרגות כל מנה בטירוף
מתכון לפטריות קריספיות שמשדרגות כל מנה בטירוף
כ' באדר תשפ | 16/03/20 | כיכר אוכל

אנחנו אוהבים פטריות. אנחנו אוהבים אותן בכריכים. אנחנו אוהבים אותן בריזוטו. אנחנו אוהבים אותן בסלטים. אבל כחטיף לבד? כאן נכנס המתכון הזה לתמונה. מקפיצים פטריות בשמן זית, מלח, שום ומעט חומץ ואז צולים אותן באטיות בתנור. הן מקבלות פריכות שהופכת אותן לחטיף האידאלי לנשנוש, אחד כזה שלא הורס את הדיאטה (מתכונים, אוכל)

גאלט פטריות מוקרמות יפהפה וטעים
מתכון לגאלט פטריות מוקרמות יפהפה וטעים
כ"ג בטבת תשפ | 20/01/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות

גאלט הוא "טארט" מבצק חופשי, עם מילוי מלוח או מתקתק. אחת הסיבות שבגינן אנו אוהבים אותו היא כי אינו דורש תבנית מיוחדת. פשוט מקפלים את שולי הבצק מעל עצמו כדי שיכיל את כל המלית ומקבלים קצוות פריכים ורוטב נוטף שמשתלבים נפלא יחדיו (מתכונים, אוכל)

פונדו פטריות וגאודה שוויצרי
מתכון לפונדו פטריות וגאודה שוויצרי - שיאחד את כל המשפחה סביב השולחן
כ"ג בטבת תשפ | 20/01/20 | כיכר אוכל

הפונדו הוא מעין מטבל סמיך המורכב על פי רוב מגבינה מותכת ומוגש למרכז השולחן, כך שכל סועד טובל בו את לחמו והוא מאגד את המשתתפים בארוחה. אנו מכינים את פונדו הפטריות והגאודה שלנו במחבת (אין צורך במכשירים מיוחדים). תוכלו להשתמש גם בשאריות לחם ולקלות אותן בטוסטר (מתכונים, אוכל)

פסטה ברוטב שמנת פטריות
מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות תוך 20 דקות
י' בכסלו תשפ | 08/12/19 | כיכר אוכל | 2 תגובות

כשמדברים על פסטה עסיסית, מתכוונים לזה: מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות תוך 20 דקות שכל אחד צריך לדעת להכין כי פשוט אין דרך לעשות את זה לא נכון. מסוג המנות שכל המשפחה תאכל בשמחה ומכינים באפס מאמץ. מדריך וידאו שלב אחר שלב - צפו (מתכונים, אוכל)