כיכר השבת
כיכר השבת
חדשות
VOD
חרדים
חסידים ואנ״ש
ברנז´ה
אוכל ומתכונים
בית וסטייל
משפחה
מוזיקה
כיכר קידס
פנו אלינו
משפט
פוליטי מדיני
מעניין
גלריות
דיגיטל
כלכלה
רכב
הדף היומי
יהדות
דעות
פודקאסטים
מגזין
תפילות
ראשי
/
פרעצל
פרעצל
תוצרת בית
מתכון לפרעצל חם - ומה שצריך בצד זה רק חמאה
מה יותר מנחם מריח של לחם שנאפה שמתפשט בכל הבית? לאכול את הלחם הזה. כלומר את הפרעצל - הכעך הגרמני המושלם הזה שמקבל את מרקמו הייחודי הודות לבישולו במים לפני האפייה (מתכונים, אוכל)
מורן פינטו
|
Homemade
פרעצלים רכים ואוורירים ששווים כל שנייה של עבודה
מתכון בסיסי לפרעצל - הבייגל הגרמני המפורסם שהכי כיף לאכול כשהוא חם וטרי, טבול בגבינה או חרדל. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)
7
|
כיכר אוכל
|
עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר
כיכר השבת
פורטל חדשות ועדכונים לציבור החרדי
כיכר השבת
חדשות כיכר השבת
|
RSS
|
פנו אלינו
|
קריירה
|
אחסון אתרים
Hosted by sPD.co.il
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
© כל הזכויות שמורות כיכר השבת 2009-2024