צ'יפס 18 תוצאות

צ'יפס

לא מה שחשבתם: מתכון לפוטין - צ'יפס קנדי עם רוטב גבינה מושחת
מתכון לפוטין - צ'יפס קנדי ​​אותנטי עם רוטב גבינה מושחת
י"ב באייר תשפ | 06/05/20 | כיכר אוכל

פוטין הוא מאכל העשוי מתפוחי אדמה, גבינה ורוטב עשיר, שמוצאו בקוויבק, קנדה. הפוטין הופיע לראשונה בשנות ה-50 בחבלים הכפריים של קוויבק ומקורו אינו חד משמעי. אחת הגרסאות הנפוצות ביותר טוענת שהמנה הזו הומצאה במקרה, בעת שפתיתי גבינה נשפכו מעל צלחת של צ'יפס חם של אחד הסועדים. אבל מה משנה המקור כשהתוצאה כה טעימה? (מתכונים, אוכל)

בלגיה: לאכול צ'יפס לפחות פעמיים בשבוע
בלגיה: לאכול צ'יפס לפחות פעמיים בשבוע
ד' באייר תשפ | 28/04/20 | שירות כלכליסט | 10 תגובות

בעקבות הסכנה שמרחפת על 750 אלף טונות של תפוחי אדמה שעשויים להיות מושלכים לאשפה בשל משבר הקורונה קורא תעשיין מקומי לבלגים להתחיל לצרוך טוגנים (בעולם)

כך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספי
כך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספי ולא דייסתי
ט' בטבת תשפ | 06/01/20 | כיכר אוכל | 1 תגובות

ללא כל ספק, צ'יפס הוא המאכל האהוב עלינו ושובר לנו דיאטות באורח קבע. הוא פשוט מענג, לא משנה איך מכינים אותו... אבל רק טרי טרי. מסתבר שלא בהכרח, אם יודעים איך לחמם אותו כיאות (באנו לעזור, אוכל)

צ'יפס זוקיני קראנצ'י ופשוט להכנה
מתכון לצ'יפס זוקיני קראנצ'י ופשוט להכנה
א' בטבת תשפ | 29/12/19 | כיכר אוכל

סליחה, תפוחי אדמה. יש צ'יפס חדש בעיר - צ'יפס זוקיני - ונדרשים רק כמה מרכיבים בודדים להכנתו. הוא התוספת המושלמת לארוחת צהריים וגם חטיף בין ערביים מספק מאד. בנוסף, עליכם לעשות משהו עם עודפי הקישואים האלה שמסתובבים במטבח שלכם, נכון? (מתכונים, אוכל)

הצ'יפס המושלם
מתכון לצ'יפס המושלם - זהוב, פריך מבחוץ ורך מבפנים
ה' בתמוז תשעט | 08/07/19 | כיכר אוכל | 2 תגובות

צ'יפס אמור להיות כך: זהוב, פריך מבחוץ ורך מבפנים, אך לא תמיד זה מצליח לנו. לעתים הוא נראה מוכן, אך כשנותנים בו נגיסה, מגלים תפוח אדמה קשה, שמנוני מדי, מתפורר - רק תבחרו. הנה טריק פשוט שיהפוך את הצ'יפס שלכם למושלם (מתכונים, אוכל)

זו כמות הצ'יפס שמותר לאכול בכל פעם
פרופ' מהרווארד: זו כמות הצ'יפס שמותר לאכול בכל פעם
ה' בתמוז תשעט | 08/07/19 | אביטל לוי | 1 תגובות

לאחרונה נכתב בניו יורק טיימס שפרופסור מאוניברסיטת הרווארד היוקרתית, גורס כי גודל האריזה של צ'יפס אמור להכיל שישה טוגנים יחידים, שזה בערך כלום, בואו נודה. למה? לא בגלל השמן (בריאות)

צ'יפס אספרגוס בציפוי פנקו
מתכון לצ'יפס אספרגוס אפוי בציפוי פירורי פנקו
כ"ב בסיון תשעט | 25/06/19 | כיכר אוכל

כולנו אוהבים צ'יפס, מגדול ועד קטן. אך הנשנוש השמנוני מכיל כמות קלוריות גבוהה ונקיפות המצפון אינן מאחרות לבוא. כמה נפלא שיש תחליף בריא יותר: צ'יפס אספרגוס (מתכונים, אוכל)

מחקר: למה קשה לעמוד בפני חטיף צ'יפס?
מחקר: למה כל כך קשה לעמוד בפני חטיף צ'יפס?
כ"ד בניסן תשעט | 29/04/19 | כיכר השבת | 6 תגובות

למרות שהמליחות ותכולת השומן הגבוהה של חטיף צ'יפס הופכים אותו לכזה שקשה לעמוד בפניו, חוקרים מצאו סיבה נוספת שבגינה כה קל לסיים שקית של קראנץ' מקסיקני - ואין לה כל קשר לטעם (אוכל)

4 מזונות שתזונאית לעולם לא תשמור במזווה שלה
4 מזונות שתזונאית לעולם לא תשמור במזווה שלה
כ"ג בניסן תשעט | 28/04/19 | כיכר השבת

כשתזונאית מספרת על הדברים שהיא מרחיקה מהמזווה שלה, אנחנו מקשיבים. בים הדעות הנוגעות למאכלים בריאים או מזיקים, אין כמו שמיעה ממקור ראשון (בריאות)

צ'יפס לפת אפוי
מתכון לצ'יפס לפת אפוי
י"ב בחשוון תשעט | 21/10/18 | כיכר אוכל | 3 תגובות

כי אם יש משהו שאנחנו אוהבים זה: א. להפוך ירקות מפתיעים לצ'יפס ב. לאפות במקום לטגן - וכן, הוא טעים וממכר בדיוק כמו המקור. באחריות (מתכונים, אוכל)