צלי בקר


לכבוד שבת

מתכון לרוסטביף מנתח מס' 16 עם רוטב יין ורוזמרין

היום תכירו את אחד מנתחי הבשר הכי פחות מוערכים - ולא תפסיקו להודות לנו. מתחייבים. בקר צלוי משגע לסעודת השבת העשוי מנתח מס' 16. לאחר הצלייה פורסים אותו דק ומקבלים טעם ייחודי ומרקם רך מאוד (מתכונים לשבת, אוכל)

3
| כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן |

לכבוד שבת

צלי בקר נמס בפה עם רוטב חגיגי - וול דאן

נתח מספר 8 אמנם דל בשומן, אך עשיר ברקמת חלבון, מה שמעניק לו עסיסיות טעימה. הנתח אוהב בישול ארוך ואפשר לחתוך אותו עם כף מרוב שהוא נימוח. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת, אוכל)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

רוסטביף קלאסי: צלי בקר עטוף בשום ורוזמרין

אין כמו לפרוס במקצועיות את נתח הבשר הריחני על שולחן השבת ולחלק לסועדים. מתכון פשוט למנה מנצחת של רוסטביף קלאסי - צלי בקר עטוף בשום ורוזמרין (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל |

לכבוד שבת

לכבוד שבת: רוסטביף מושלם של מורן פינטו

צלי בקר, המאכל הלאומי של אנגליה, בגרסה חגיגית ופשוטה להכנה שתרשים את כולם. מתכון לרוסטביף בחרדל ורוזמרין (מתכונים לשבת, אוכל)

8
| מורן פינטו |

שילוב מרשים: צלי בקר ביין ודלעות

מנה מרשימה, אך לא מסובכת בכלל שמתאימה מאוד לשבתות וחגים: דלעת מתוקה, סיבית ורכה מונחת לצד נתח בשר כתף עסיסי אפוי ביין וצימוקים שמוסיפה טעם מרענן ולא שגרתי לשולחן (מתכונים, אוכל)

4
| מורן פינטו |

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר