קינוח 25 תוצאות

קינוח

עוגת טרייפל שוקולד עם טראפלס וגנאש אגוזי לוז
מתכון לעוגת טרייפל שוקולד עם טראפלס וגנאש אגוזי לוז
ח' בתשרי תשפב | 14/09/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 3 תגובות

מלי יהודיוף עם עוגה מפילה לסתות לחג הסוכות. העבודה כוללת כמה שלבים, אך אינה מסובכת והתוצאה סופר מרשימה וטעימה: מתכון לעוגת טרייפל שוקולד מקושטת בכדורי טראפלס וגנאש אגוזי לוז מלמעלה. כן, יש כאן טונות של שוקולד - וזה כיף חיים. בואו (מתכונים לסוכות, אוכל)

קרמיסימו, מותג הגלידות המשפחתיות האהוב של שטראוס
מגוון רעיונות מקוריים לשדרוג הקינוח בחג
ז' בתשרי תשפב | 13/09/21 | כיכר בשיתוף שטראוס | 2 תגובות

קרמיסימו, מותג הגלידות המשפחתיות האהוב, מגיש מגוון רעיונות מקוריים וטעימים לשדרוג החוויה המשפחתית. שולפים את קופסת הגלידה האהובה מהמקפיא ומתחילים (מתכונים)

טארטלט פיסטוק ופטל
מתכון לטארטלט פיסטוק ופטל יפהפה של מלי יהודיוף
ט"ז באב תשפא | 25/07/21 | מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 10 תגובות

אתם חייבים לנסות לפחות פעם אחת להכין את הקינוחים שלכם בעצמכם - ומלי יהודיוף תלווה אתכם שלב אחר שלב עד לתוצאה המדהימה: טארטלט במילוי 3 שכבות של קרם פיסטוק, מרמלדת פטל וגנאש שוקולד לבן ופטל - קינוח מרשים וחגיגי שאפשר להכין במנות אישיות או פאי אחד גדול ולקשט באינסוף דרכים (מתכונים, אוכל)

הגישו לילדיכם קינוח מיד בתחילת הארוחה
תזונאית ממליצה: "הגישו לילדיכם קינוח בתחילת הארוחה"
ו' באב תשפא | 15/07/21 | תהילה אלטמן | 5 תגובות

רוב הילדים הם אכלנים בררנים בשלב כלשהו, אם כי זה לא מנחם כשאתם מביטים בצלחת מלאה מזון שאיש לא נגע בו. ובכן, שינוי אחד קטן עשוי להפוך את הדרמה בארוחות לנחלת העבר (משפחה)

כדורי מלון יפהפיים ברוטב חמצמץ-מתקתק
מורן פינטו מכינה קינוח קיצי של כדורי מלון ברוטב חמצמץ-מתקתק
ט' באייר תשפא | 21/04/21 | כיכר אוכל | 1 תגובות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מביאה לנו קינוח שקל ליצור (אפילו בשבת עצמה) וכיף לאכול והיי, הוא אפילו בריא. מושלם, כבר אמרנו? קדימה, רוצו להכין (מתכונים, אוכל)

אמה הבוכיה של הנפטרת / קינוח חלבי
המוות מהקינוח החלבי במסעדה הבשרית: "מעילה חמורה"
ג' באייר תשפא | 15/04/21 | אלי רוטמן | 66 תגובות

האסון במסעדה הבשרית בראש פינה, בה הוגשה באיסור קצפת חלבית לצעירה אלרגנית - שבגלל זה נפטרה - מעורר סימן שאלה גם על מערך הכשרות. האם השכולה דיברה על כך, ובכתה • צפו (בארץ)

פודינג שוקולד עשיר וקטיפתי
מתכון לפודינג שוקולד עשיר וקטיפתי ב-20 דקות עבודה
י"ח בשבט תשפא | 31/01/21 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 1 תגובות

מה יש לכם לעשות עכשיו חוץ מלהתפנק? בדיוק. לכן ארגנו לכם את המתכון המעולה הזה לפודינג שוקולד עשיר במרקם קרמי חלק ו"סאטני" וטעם שמזכיר פאדג' עסיסי ומתוק. כדי להרגיש אנינים אמיתיים, הוסיפו נגיעת קרם פרש מעל, לחמיצות מענגת. 20 דקות עבודה בלבד, 4 שעות צינון - והפודינג מוכן (מתכונים, אוכל)

גנאש שוקולד
מתכון לגנאש שוקולד שאפשר להכין חלבי או פרווה
י"ד בכסלו תשפא | 30/11/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

גַנַאש זה השם שהצרפתים העניקו לשילוב העסיסי בין שוקולד לשמנת והוא מהווה תוספת אסטרטגית לכל קינוח: גנאש חם - לצד גלידה; גנאש פושר - כציפוי לעוגות, קאפקייקס ועוגיות; גנאש קר - מגלגלים לכדורי שוקולד מצופים באבקת קקאו ויש לכם טראפלס (מתכונים, אוכל)

אגסים אפויים עם קראמבל שקדים ומייפל
מתכון לאגסים אפויים עם קראמבל שקדים ומייפל
ו' בחשוון תשפא | 24/10/20 | כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן

כשצריך קינוח וצריך אותו מהר תקתקו את זה: מתכון לאגסים אפויים עם קראמבל שקדים ומייפל - קינוח מהיר, אלגנטי ומתוחכם שנותן יופי של פייט לעוגת שלוש-שכבות או פאי מפואר. אין לכם אגסים? לכו על תפוחים (מתכונים, אוכל)

סלאשי - ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז
מתכון לסלאשי - ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז
י' באב תשפ | 31/07/20 | כיכר אוכל

יש סיבה טובה שלדובדבנים ויין אדום יש את אותו הצבע - לשניהם טעם עמוק, נועז אפילו, עם אפטר טייסט חמצמץ מרענן. הסלאשי הזה מחבר אותם יחד למשקה מופלא (מתכונים, אוכל)