הבריגדיירו, כפי שהבנתם, הוא קינוח ברזילאי מסורתי בגודל ביס, העשוי מחלב מרוכז ממותק וקקאו. הוא קל להפליא להכנה ודורש רק שלושה מרכיבים פשוטים, קורט מלח ותוספות נוצצות וחגיגיות לבחירתכם (מתכונים, אוכל)
קינוח אישי של כוסיות קוקוס ממולאות בגנאש שוקולד או בקרם שקדים שתוכלו להכין פרווה או חלבי, לבחירתכם וכך יש לכם קינוח מושלם לשבת או פינוק לקפה של הבוקר (מתכונים לשבת, אוכל)
"כובע של רוסים" או "רוסקה שאפקה" זהו שמו המשעשע של הקינוח המתוק והנפלא הזה: עוגות ספוג שוקולד קטנות ממולאות ומצופות בקרם וניל, עטופות בקוקוס ובקרם שוקולד. כובעים קטנים ופרוותיים שיתחסלו ברגע - פרווה לגמרי (מתכונים לשבת, אוכל)
הידעתם? האקדמיה לעברית מכנה את כדורי השוקולד העשירים האלה "כְּמֵהוֹן שׁוֹקוֹלָד" בשל הדמיון שלהם לפטריית הכמהין שנקראת 'טראפל' בצרפתית. כאן הם באים עם טוויסט מעניין של שלל ציפויים שהופכים אותם ליפהפיים. אפשר להכין חלבי או פרווה (מתכונים לשבת, אוכל)
קרמשניט, עוגת נפוליאון או מילפיי - לא משנה איך תקראו לו, אתם חייבים לנסות את הקינוח המושלם הזה. כמה שהוא מרשים וטעים, ככה קל להכין אותו. ויש גם גרסת פרווה לשבת (מתכונים, אוכל)
קינוח מרשים ויוקרתי שמגיע מצרפת, כמובן, אך שם הוא התחיל בתור פתרון יצירתי של האיכרים לאגסים שלא היו יפים במיוחד ורק במאה ה-19 הקינוח החל לצבור פופולריות במסעדות פריז (מתכונים לפסח, אוכל)
פבלובה היא קינוח מושלם של מרנג קשה מבחוץ ורך מבפנים. מורן פינטו עם מתכון לפבלובה מ-2 רכיבים בלבד - כן, זה רק נשמע מסובך. מכינים אחת ענקית או מנות אישיות יפהפיות ומקשטים בקצפת, סירופ אוכמניות ופירות טריים (מתכונים לפסח, אוכל)
מלי יהודיוף עם מתכון לפרפה - קינוח אישי שמורכב משכבות של שבבי וופל, קרם חלווה מדהים מטחינה גולמית וסילאן ואגוזי פקאן מסוכרים וגרוסים. לכל הטוב הזה, אנחנו מוסיפים מקרונים וזילוף של סילאן. הקינוח פרווה, אך אפשר להכין אותו גם בגרסה חלבית (מתכונים לשבת, אוכל)
גלידה מטוגנת החלה את דרכה הקולינרית במטבחים מקסיקניים ובעשור האחרון הפכה לנפוצה גם באיזור סין. הכנתה קצת מורכבת ומאיימת, אז בחרנו לדלג על כמה שלבים ובמקום זאת, אנו מצפים את כדורי הגלידה שלנו בפתיתי תירס חמאתיים ופריכים שקלויים בנפרד, כך שטעמה מטוגן, ללא הדרמה (מתכונים, אוכל)
פודינג או רַפְרֶפֶת הוא קרם מתוק קרוש אך רך, שמוגש קר. הפודינג הזה מבוסס על קורנפלור, ביצים וחלב סויה עם נגיעה של גרידת לימון המוסיפה חמוציות עדינה שמעניקה נופך אחר לקינוח הזה (מתכונים, אוכל)
רוצים לגרום לילדים לאהוב את המטבח? תנו להם להצליח עם מתכונים קלים ועם ההצלחה, הסקרנות תגדל. מתכון למאפינס שוקולד מתוקים שהילדים יכולים להכין לבד וסרטון של ההכנה שלב אחר שלב. אפשר להכין את המאפינס חלביים או פרווה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)
פינוק מתוק ומהיר שהכי קל לתקתק ברגע האחרון ולקשט בכל תוספת שרוצים, כך שהתוצאה תראה כאילו השקעתם כאן המון מאמץ. בפועל? בסך הכל הקצפתם יחד את כל המרכיבים ושלחתם את המוס למקרר למשך שעה לפחות. אין פשוט מזה (מתכונים לשבת, אוכל)
סיפור שחוזר על עצמו מדי שבוע: אנו אוכלים לא מעט בסעודת שבת ומסיימים אותה עם כמיהה חזקה למתוק, אבל קליל - וזה, גבירותיי, אתגר לא פשוט. לכן, כה שמחנו שמצאנו את הקינוח המרענן הזה שניתן לשמור מכוסה במקרר עד שבועיים ואפילו יותר, אם שומרים במקפיא (מתכונים, אוכל)
תמיד ידענו ששוקולד ויין אדום הולכים מצוין ביחד, בטח כשהופכים אותם לעוגה אישית שאפשר להכין פרווה ולהגיש כקינוח לסעודת השבת או חלבית וליהנות ממנה ליד הקפה של בוקר שבת חורפי. בונוס כיפי: במהלך ההכנה אתם הולכים להתפנק מהמרכיבים הטעימים (מתכונים לשבת, אוכל)
קינוח חלומי ויפהפה לשבת שמכינים בקלות, והכי חשוב? הוא פרווה לחלוטין: מתכון לטארט שוקולד על בסיס אגוזים. מתכון מוצלח במיוחד למי שנתקע בלי קינוח רגע לפני שבת (מתכונים, אוכל)