הקינוח האולטימטיבי לכל ארוחת צהריים קיצית: פרוסות אבטיח קרות. אבל החיתוך של הפרי העגול והעצום הזה נדמה כמשימה בלתי אפשרית. חברים, קל יותר לבצוע אבטיח מכפי שנדמה לכם (אוכל, באנו לעזור)
המטבח הוא המקום הרגיש ביותר ובכל הנוגע אליו, אל לכם לקחת סיכונים. אתם פשוט לא יודעים מה הבעלים - שאפילו אם אתם מכירים באופן אישי - השאירו אחריהם. הנה כמה כלים שכדאי לכם לקחת (בית וסטייל)
כשהבלנדר בן ה-15 שלכם מתחיל להריח כמו פלסטיק שרוף, אתם בבעיה. אז השליכו לפח את כלי המטבח שלכם כשסיימו את עבודתם פה בעולם וחפשו סימנים מסגירים של מוות קרוב (בית וסטייל)
שוטפים את קרש החיתוך בסבון כלים רגיל ומים? אתם מסתכנים בהחדרת מגוון רחב של חיידקים למזון שלכם ומשם הדרך קצרה לפגיעה במערכת העיכול. אז כיצד בטוח לשטוף את קרש החיתוך? באנו לעזור (מדריך, אוכל)
מה לא נחתך על קרש החיתוך שלכם? ואם אתם לא רוצים לחטוף זיהומים משלל מוצרי המטבח שעלו עליו, עליכם לנקות אותו באופן יסודי - אבל מים וסבון זה לא הפתרון (ניקיון וארגון)
זה לא סוד שצריך לנקות את קרש החיתוך מידי פעם. מלבד המראה הלא-אסתטי של קרש חיתוך מלוכלך, הקרש צובר חיידקים לא בריאים וריח לא נחמד. אז איך עושים את זה נכון? תצטרכו קצת יותר מרק סבון ומים (מדריך, אוכל)
שתי אצבעותיו של נער כבן 14 נקטעו בעת שחתך ירקות בביתו ברחוב אהבת שלום בבני ברק. הנער הובהל לבית החולים תל השומר שם עמלים הרופאים להציל את אצבעותיו (ארץ)