עוגת השוקולד הזו כל כך לחה ומפנקת, שאין צורך להוסיף לה גנאש שוקולד שתמיד נלווה לעוגות שוקולד. הסוד לטקסטורה הנדירה שלה? שימו לב לסקופ הקולינרי הבא: שמנת חמוצה (מתכונים, אוכל)
המתכון לעוגיות הללו (שלא לומר, מרשם) היה הסוד של סבתא שלנו. היא יצרה אותו בלי ספר, חוברת או כרטיס, ישר מהלב. הוא עבר במשפחתה דור אחר דור וכעת הגיע אלינו וגם אתם יכולים להמשיך את מסורת העוגיות הביתיות הזו אצלכם במטבח (מתכונים, אוכל)
לסלמון המעושן יש טעם דומיננטי, אך במתכון הזה הוא משתלב נפלא עם תפוחי האדמה שהילדים לא רק יאהבו, אלא גם ייהנו ויבקשו תוספת. מניסיון • הלביבות מתאימות כארוחה או כנשנוש קליל ובריא (מתכונים, אוכל)