מרענן: סלט ברוקולי צבעוני

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון מיוחד ומרענן לסלט ברוקולי צבעוני • הברוקולי, העגבניות והפטריות עם הרוטב ירענן אתכם עם טעם חדש (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: יענקי אריה)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 250 גרם ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים
  • 20 עגבניות שרי
  • 1 סלסלת פיטריות שמפניון טריות ופרוסות
  • 100 גר׳ פקאן סיני
  • לרוטב: 2 כפות חרדל חלק
  • לרוטב: 2 כפות דבש
  • לרוטב: 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

• בקערה שקופה מניחים בשכבות את כל הירקות
• בקערה או צנצנת מערבבים את מרכיבי הרוטב וזופכים מעל הכל בסמוך להגשה
בתיאבון, מורן פינטו

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר