מתכון: בשר עגל בחרדל ודבש

ליל שבת. הנרות מרצדים. מפת השולחן בוהקת. וכמנה מרכזית, מוגשת מנה שכל שולחן שבת יכול להתהדר בה: בשר עגל משובח

אודליה שפר | כיכר השבת |
(פלאש 90)

ליל שבת. הנרות מרצדים. מפת השולחן בוהקת. וכמנה מרכזית, מוגשת מנה שכל שולחן שבת יכול להתהדר בה: בשר עגל משובח, עשוי בחרדל ומיונז.

מרכיבים:

5 פרוסות בשר

שני בצלים חתוכים דק

שמן זית

שתי כפות דבש

ארבע כפות מיונז

שתי כפות חרדל

חצי כוס יין לבן או אדום, חצי כוס מים רותחים מהולים בשתי כפות דבש

3 שיני שום או שום קפוא

לתיבול: מעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

לטגן את טבעות הבצל והשום במעט שמן זית, להוסיף את פרוסות הבשר משני הצדדים כחמש עד שבע דקות. להוסיף את היין או המים המהולים בדבש, להביא לרתיחה ולבשל כרבע שעה.

לסדר את פרוסות הבשר בתבנית ולצקת עליהן את הנוזל.

לערבב בכוס מיונז, חרדל ושום וליצוק על הבשרים.

לאפות בתנור עוד כעשר דקות.

לבריאות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר